Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Finalistka Kováčová z Miss Slovensko: Som Rómka... a hrdá!

Erika Kováčová
Erika Kováčová

Erika Kováčová pochádza z Veľkého Krtíša. Študuje na Pedagogickej a sociálnej akadémii v Lučenci. Medzi jej záľuby patrí spev, tanec, hudba a práca s deťmi. Má rada jazz, ktorý vníma ako hudbu plnú farieb, možností a slobody.

V najbližšej budúcnosti chce úspešne zmaturovať. Má brata Erika, ktorý študuje na konzervatóriu v Banskej Bystrici odbor – gitara.

Rozhovor

10:00:11 - otázka od: julo Pojdes do vesmiru ? Ahoj Julo. Keby sa dalo, tak by som isla.

10:00:11 - otázka od: Nika Ahoj Erika,nemam na teba ziadnu konktretnu otazku,len dufam, ze to vyhras, tak ako si mala vyhrat tie supermodelky. Nie len, ze uz vtedy si bola najkrajsia ale aj teraz si najkrajsia spomedzi vsetkych sutaziacich, a asi vsade,kde sa objavis budes najkrajsia:)))veelmi ti drzim palce aby si vyhrala,aby vyhrala konecne po dlhej dobe nejaka krasna baba:))ps:na fotkach vyzeras uplne dokonalo,drz sa:)) Ahoj Nika. Velmi pekne ti dakujem :)) si zlata.

10:00:11 - otázka od: Katka Ahoj Erika, držím ti palčeky nech sa ti darí, a prajem ti veľa štastia do života.A ak sa môžem spýtať aký make-up používaš? Ahoj Katka. Velmi pekne dakujem a make-up nepouzivam ziadny :)

10:00:11 - otázka od: Eva Erika, ste - podľa mňa - kandidátka na titul, čo od toho očakávate ? Dobry den Eva. Dakujem velmi pekne, uvidime ako to dopadne, nechame sa prekvapit. Ak by som sa umiestnila ocakavam nove pracovne prilezitosti.

10:00:11 - otázka od: mima ahoj Erika, si veľmi temperamentná a pekná žena... úprimne ti držím palce, nech sa ti podarí uchmatnúť nejaké miesto v súťaži :)čo bolo v príprave na finále najťažšie? Ahoj Mima. Velmi pekne dakujem potesila si ma :) Cela priprava je pre mna prijemna :)

10:00:11 - otázka od: Filip Ahoj Erika, si nesmierne pekná a charizmatická baba, drzím ti palce v súťaži a nech sa ti darí aj v osobnom živote... S kým si najviac rozumieš z finálovej 15? Ahoj Filip. Dakujem ti velmi pekne:) Vychadzam so vsetkymi dievcatami.

10:00:11 - otázka od: Frankie Ahoj Erika, si celkom fajn kočka, ale nemyslíš si, že si vo finále tak trošku protekčne? Konkrétne len kôli tomu, že si príslušníčka menšiny, aby tam bola zastúpená aj taká kočka? Ale samozrejme inak držím Ti palce a nech sa Ti v plnení Tvojich snov darí s Pozdravom Frankie VK :-) cmuk Ahoj Frankie. Nie nemyslim si ze som len kvoli tomu v sutazi. Prajem pekny zvysok dna :)

10:00:11 - otázka od: Zuzana Ahoj Erika, pamätám si ťa z jednej súťaže, asi ako každý kto to sledoval.Plánuješ preto, v prípade tvojho neúspechu na Miss Slovensko, nadobudnúť v budúcnosti skúsenosti aj v iných podobných súťažiach, napr. v konkurenčnej Miss Universe?A držím ti palce:-) Aho Zuzana. Kazdopadne Ti dakujem :-) A nie nemam v plane sa zucastnovat podobnych sutazi. Pekny den.

10:03:42 - otázka od: Zuzanaka Ahoj. Držím ti palce prosím ta nemohla by si mi poslať venovanie aj s podpisom na tuto adresu? Zuzana Žovincová Selec 76 913 36 Trenčín ? prosím Ďakujem Ahoj Zuzanka. Venovanie ti poslem :) a za malicko. papa.

10:07:04 - otázka od: Janči od Tatier Ahoj Erika. Ste krásna baba a som presvedčený, že to je len jedna z Vašich mnohých silných preferencií. Zaujímalo by ma, aké sú Vaše plány do budúcnosti v prípade úspechu a čo plánujete po prípadnom neúspechu na súťaži Miss Slovensko 2010. Prajem veľa zdaru v súťaži. Ahoj Janci. NO moje plany su take, ze chcem uspesne dokoncit skolu a v pripade uspechu na sutazi dobre reprezentovat na Miss World :) a v pripade neuspechu studovat dalej.

10:07:12 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná Dakujem

10:08:13 - otázka od: Paloma Ahojček načo sa najviac tešíš vo finále? Ahoj Paloma :) Ja sa tesim na vsetko. Cely vecer bude urcite krasny.

10:09:19 - otázka od: Zuzana Ahoj Erika ktorú kočku by si ty vybrala za MISS desať ročia? Ahoj Zuzana. Myslim, ze by to mohla byt aj Barbora Franekova

10:09:57 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? Ahoj Tomas. Mam rada basketbal :)

10:12:14 - otázka od: Tajný ctiteľ Ako by mal vyzerať muž tvojích snov? Ahoj tajny ctitel. Mal by byt hlavne uprimny, dobrosrdecny, tolerantny, mily atd.

10:12:36 - otázka od: Jana Si veľmi sympatická držím palčeky Ahoj Janka. Dakujem velmi pekne. :)))

10:13:51 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? Ahoj Jakub :) Mam rada Funkovu hudbu, Jazz, Soul, RnB, Clasicku, Gospelovu

10:14:26 - otázka od: Otec Stanislav Plány do budúcnosti? Dobry den otec Stanislav*:) Urcite chcem uspesne zmaturovat

10:14:49 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto či zimu? Ahoj Grande Pedro. Mam radsej leto :))

10:17:15 - otázka od: Dušan Ak by si porovnávala supemodelku a miss kde je podľa teba najväčší rozdiel podľa teba? Ahoj Dusan. Supermodelka bola reality show kde bolo treba vytahovat skandaliky aby bola sledovanost. Miss Slovensko je prestizna sutaz na uplne inej urovni :)

10:17:48 - otázka od: Roman Štadler Máš medzi babami nejakú kamarátku? Ahoj Roman Stadler. Jasne sme dobry kolektiv :)

10:18:22 - otázka od: Karci22211 Ako odhaduješ svoje šance vo finále? Ahoj Karci22211. Necham to na osud vsetko bude tak, ako ma byt.

10:19:14 - otázka od: Michal Stretla si saj ty osobne s problémom rasizmu? Nič v zlom mimochodom. Ahoj Michal. Nie, zatial som sa s nicim takym nestretla. Nastastie :)

10:20:05 - otázka od: Ivan Šandor Ahoj nechceš skúsiť šťastie v herectve? Ahoj Ivan. Ak by bola prilezitost, skusila by som.

10:20:36 - otázka od: Daniel Dangl Ahoj dáme si kávičku? Ahoj Daniel. Ja kavicku nepijem. Ale dakujem :)

10:22:02 - otázka od: Peter Ahoj Erika. Kto alebo co ma pre Teba najvacsiu hodnotu v zivote, bez coho si nevies predstavit svoj zivot a co je na prvych troch miestach v rebricku hodnot. Vela stastia Ti zelam a radosti z toho, co robis, lebo inak to nema zmysel. Ahoj Peter. Nedokazem si predstavit zivot bez rodiny, priatela a hudby :) Dakujem za otazku

10:22:29 - otázka od: Juro Čo sa ti dnes snívalo? Ahoj Juro. Uz som dlho hore, nepamatam si :)

10:23:32 - otázka od: zuzana dnes ráno som sledovala na Markíze teleráno, kde si sa objavila. Nemyslíš, že tvoje verbálne zdatnosti sú na bode mrazu? Výzor OK, ale krása nie je všetko. Ahoj Zuzana. Otazky boli postavene na jednoslovnu odpoved a urcite svoje zohravala trema, inak som velmi komunikativna :)

10:24:25 - otázka od: petronela mas romsky povod? Ahoj Petronela :) Ano mam, a som na to hrda :))

10:25:32 - otázka od: dano Aku hudbu pocuvas z SK tvorby??? Ahoj Dano. Paci sa mi Jana Kirschner, Tina a Rytmus :)

10:26:11 - otázka od: vlado Ahoj Erika,chcem sa opýtať,či fajčíš a piješ alkohol.Ďakujem. Ahoj Vlado. Nie nefajcim a ani nepijem a ani nebudem :) papa

10:26:29 - otázka od: eugenio snad vyhras a pojdeme na kafe,hahah Ahoj. No mozno. haha

10:26:49 - otázka od: lilian máš rada Depeche Mode? Ahoj Lilian. Jasne, moze byt

10:27:34 - otázka od: Didí AHoj,si veľmi pekná.Ktorej s dievčat praješ víťaztvo? Ahoj Didi. Dakujem. Prajem to Marine :)

10:28:48 - otázka od: Lubos Pekny den, urcite ze sympatie patria do takejto sutaze, aj ked len krasa neznamena vela, a o tom je to..inteligencia, charizma, pritazlivost...ale aj odvaha ist do takeho show biznisu.Ako budes riesit pripadnu tremu? PS: mensina? nechapem o com bol ten predosly dotaz. Keby boli vsetci ako ty, to byl krasny mensinovy zivot na planete Zem Ahoj Lubos, dakujem za dotaz. Tremu riesim usmevom :)

10:29:28 - otázka od: dodo Prajem pekný deň sl.Erika. Páčila sa ti Alžbetka Ferencová 1 z Prešova na stv1 mis tip?.. veľa šťastia dodo Ahoj Dodo. Presne si to odhadol, ona bola moj typ :)))) the best

10:30:31 - otázka od: Romana Ahoj Erika... Chcem sa ta spytat, co by si si predstavovala robit po Miss. Chcela by si byt modelka, alebo by si pokracovala v studiu? Ahoj Romana. Urcite by som pokracovala v studiu ale da sa to sklbit aj s modelingom :)

10:31:53 - otázka od: Romana Ahoj Erika. :) Nemam este okukane vsetky finalistky, takze neviem povedat komu drzim palceky ale chcela by som sa ta spytat, ze co by si robila po sutazi Miss? Ahoj Romana :) Po skonceni sutaze budem pokracovat v studiu a zit ako doteraz :)

10:32:40 - otázka od: Milan Ahoj. Ako zvládaš prípravu na MISS? Pripravuješ sa nejako "špeciálne"? Držím palce. Ahoj Milan. Zvladam to v pohode. Tesim sa na finale :) A dakujem

10:33:17 - otázka od: pop Ahoj Erika, je pravda, že pôsobíš veľmi charizmaticky a vyčnievaš z radu tuctovej krásy ale mám pocit, že to u teba trochu pokrivkáva čo sa týka sebavedomejšieho vystupovania. Verím, že na to máš, tak len smelo:-) Ahoj Pop. Dakujem za postreh *:)

10:34:10 - otázka od: kristi ahoj Erika, držim Ti silno palce na finale, posobis najexotickejsie spomedzi vsetkých dievcat. mam jednu otazocku, neucinkovala si ty v nejake reality show alebo tak... si mi velmi povedoma... drzim palce, vsetko dobreeee :) Kristi Ahoj Kristi. Dakujem ti velmi pekne :)Ano ucinkovala som v reality show hlada sa supermodelka

10:34:55 - otázka od: Milena Ahoj, Erika, nezvyknem často hlasovať,ale za teba som hlasovala na nete, lebo si ma úplne ohromila svojou prirodzenou krásou a charizmou. Držím ti palce! Ahoj Milena:) Velmi pekne ti dakujem:) Potesila si ma. cmuk

10:35:31 - otázka od: Martin Ahoj, chcem sa ta spytat, ci si nevystupovala nahodou v jednej TV sutazi kde sa hladala mlada top modelka. Z tej fotky si mi daka znama :) dik Ahoj Martin. Ano ucinkovala som v reality show hlada sa supermodelka.

10:35:57 - otázka od: peter Ahoj. Na kolko percent vidis svoju realnu sancu na vitazstvo? Ahoj Peter. Neodvazim sa typovat

10:36:33 - otázka od: Hanka Gregusova Ahoj Erika, Velmi si ma prekvapila, ked som ta zbadala v uputavkach..:-) Drzim ti palce, si krasna a urcite mas velke sance! Len tak dalej.. Ahoj Hanka :))) Dakujem ti velmi krasne. Potesila si ma velmi.

10:36:48 - otázka od: Erika ahoj držím palce a dúfam že budeš vyhráš Ahoj Eri. Dakujem.

10:38:16 - otázka od: Milan ahoj..odkial su tvoje korene?:D si neskutocne krasna, vela dievcat sa mi nepaci ale ty ano...tvoje zmyselne krasne oci, usmev, postava, plet, charizma..nieco uzasneee:-) chcel by som ta raz stretnut..mas nato aby si sa presadilavo fotomodelingu aj viac.. Ahoj Milan. Ocino je slovak a mama pochadza z madarskej dediny

10:38:53 - otázka od: xx ahoj,ked išla supermodelka,tak by ma ani vo sne nennapadlo že ťa raz uvidím v takejto súťaži....je to neskutočný úspech,si šikovná že si to dotiahla až sem....myslím že aj bez výhry to je už úspech,ale samozrejme výhra by mala patriť tebe,kedže si zo všetkých naj..držím palce Ahoj xx. Dakujem :)

10:40:04 - otázka od: Juraj Ahoj. Co si myslis o zmysle sutaze MISS? Co by malo byt cielom alebo odkazom, lebo mne to akosi nedochadza? Pekny den. Ahoj Juraj.

10:40:04 - otázka od: zuzana si spokojná so svojou postavou? Ahoj Zuzana. Ano som spokojna :)

10:41:24 - otázka od: Erika Ahoj Erika.Najprv Ti chcem povedať, že máš veľmi pekné meno a či si s ním spokojná? :-)A chcem sa Ťa s pýtať ako sa Ti spolupracuje s Luckou Hablovičovou?Prajem Ti veľa úspechov v súťaži aj na maturách. Ahoj Erika:) Dakujem ti krasne. Ano so svojim menom som spokojna. A Lucka je uzasna a spolupracuje sa mi s nou velmi dobre. Este raz vdaka

10:41:43 - otázka od: Michal Ahoj Erika, mas momentalne priatela alebo nie ? Ahoj Michal. Ano mam priatela

10:42:32 - otázka od: julka erika ty si rómka?nevdí ti to?myslíš že máš šancu vyhrať?! Ahoj Julka. Ano som romka a som na to hrda. To necham na osud ako to cele dopadne.

10:43:12 - otázka od: matusaaaaa racej si nerob nadeje :D:D Ahoj Matusa. Ved si ani nerobim

10:43:34 - otázka od: vladko Ahoj Erika.Myslíš si,že pekné ženy to majú v živote ľahšie ako tie menej pekné? Ahoj Vladko. NIe nemyslim si to.

10:44:03 - otázka od: andrea ahoj erika,si celkom zaujimave dievca,chcem sa ta opytat mas nejaky tip na miss desatrocia? Ahoj Andrea. Ano mam Barboru Franekovu

10:44:36 - otázka od: peťo ahojky :) ako sa mame, a kedy dame stretko v BA vv corgoni...? hehe Ahoj Peto. Dobre sa mame. hehe

10:44:58 - otázka od: tinka ahoj erika,prajem Ti pekny den:DD Ajo Tinka :) Dakujem aj Tebe pekny dnicek.

10:46:20 - otázka od: ZZZ Ahoj Erika , tak ake mas pocity pred finale MISS SLOVENSKO 2010- ostava uz malo casu... ? A co si musela urobit pre svoju postavu takpovediac kvoli MISS? Dakujem za odpoved . Drzim palce. Ahoj ZZZ. Velmi sa tesim na finale bude to krasny vecer na ktory budem rada spominat :) Postavu si udrziavam, cvicim :) Dakujem

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu