Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Finalistka Miss Slovensko 2010 Tatiana Kohútová bola online

Tatiana Kohútová Zobraziť galériu (2)
Tatiana Kohútová

Tatiana Kohútová študuje na osemročnom jazykovom gymnázium vo Zvolene. Medzi jej záľuby patrí šport, cestovanie, kino, priatelia.

Finalistka číslo sedem má športovo založenú rodinu, brat sa vrcholovo venuje športu od detstva. Svoj život si nevie predstaviť bez rodiny, priateľov a čokolády.

Z prvého mesačného zárobku by rada podporila detskú onkológiu. Otec je súkromný podnikateľ a mama pracuje ako učiteľka v materskej škôlke.

Rozhovor

10:53:52 - otázka od: Petr Ahoj Táni,inspiruje mě to,že by si svůj první honorář dala na dětskou onkologii,hodně štěstí při finále a celkově do života.Petr z Čr Ahoj Petr, ďakujem veľmi pekne:)

10:53:52 - otázka od: Soňa Ahoj Tatiano,zajímá mě tvůj názor na Miss Universe SR 2010 Annu Amenovou,líbí se ti a jak vidíš její šance na Miss Universe.Prolomí konečně Slovensko ledy? Soňa Ahoj Soni, musím sa priznať, že túto súťaž krásy som veľmi nesledovala ale videla som víťazky a myslím, že vybrali pekné dievča a držím jej palce na Miss Universe:)

10:53:52 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná Ahoj Peter, ďakujem :)

10:53:52 - otázka od: Paloma Ahoj načo sa najviac tešíš na finále? Ahoj Paloma, teším sa na celý priebeh finále ale hlavne na promenádu vo večerných šatách a zaujímavé upútavky, ktoré budú mať možnosť diváci vidieť v priamom prenose 9 apríla:))

10:53:52 - otázka od: Zuzana Ahoj Táni ktorú kočku by si ta vybrala za MISS desaťročia? Ahoj Zuzana, jednoznačne by to bola miss Slovensko 2008 Edita Krešáková

10:53:52 - otázka od: Jana Ahoj si veľmi sympatická držím palčeky Ahoj Jani, ďakujem veľmi pekne:)

10:53:52 - otázka od: jakub Akú máš rada hudbu? Ahoj Jakub, asi sú to tie klasické hitparádovky, ktoré bežia v rádiach ale nepohrdnem žiadnym štýlom

10:53:52 - otázka od: Roman Máš už aj nejakú kamarátku medzi babami? Ahoj Roman, jasné mám najlepšie vychádzam s Marínkou č. 12:)

10:53:52 - otázka od: Otec Stanislav Plány do budúcnosti? Ahoj Otec Stanislav:) Určite sú:) Hlavne študovať na vysokej škole a postupom času si založiť vlastnú rodinku ale uvidíme čo život prinesie:)

10:53:52 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? Ahoj Tomáš, v minulosti som robila aktívne rýchlostnú kanoistiku, čiže tú mám asi najradšej ale s priateľom pravidelne chodíme aj na hokejové zápasy:)

10:53:52 - otázka od: Tajný Ctiteľ Muž tvojích snov? Ahoj tajný ctiteľ:) Ja už muža svojich snov mám a je ním môj priateľ:)

10:53:52 - otázka od: Karci22211 Koho favorizuješ na víťazku finále? Ahoj Karci22211, nemám presný tip na víťazku ale favorizujem číslo 12 Marínku, 13 Soničku, 14 Eriku:)

10:53:52 - otázka od: Ivan Šandor Máš v pláne vyskúšať herectvo? Ahoj Ivan, keď som bola mladšia bol to môj veľký sen ale už som od toho upustila.Ale človek nikdy nevie:)

10:53:52 - otázka od: Dušan Ahoj máš veľmi krásne očká vieš o tom? Ahoj Dušan, ďakujem ti pekne:)

10:53:52 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto či zimu? Ahoj Grande Pedro, zimu mám rada na horách a leto pri mori:)no uprednostňujem skôr letné oblečenie:)

10:53:52 - otázka od: evussshh Ahoj Tani,aky je tvoj oblubeny film a oblubeni herci? drzim palce,nech sa ti vo finale dari,si sympaticka a pekna,vela stastia :) Ahoj Evussshh, ďakujem pekne:)Môj najobľúbenejší film je Taken( 96 hodín), Game plane, green mile. Obľúbený herec je Chasing Tatum:)

10:53:52 - otázka od: buduca miss universe Dobry den, chcela by som sa spytat akou farbou si farbite vlasy... dakujem za odpoved :) Ahoj budúca miss universe:) momentálne mi vlasy farbia kaderníci zo salónu Pierot a myslím, že používaju farby značky L ´oreal:)

10:53:52 - otázka od: dodo Dobry deň,chcem sa Vás opýtať ako ste prežili s takýmto priezviskom neprihodilo sa Vám niečo komické ? :DPrajem Vám veľa úspechov pozdravujem Vašu rodinu Ahoj Dodo, prežila som to úplne v pohode ale na základnej škole si zo mňa spolužiaci občas uťahovali no raz, dva som im dala za ucho:D

10:53:52 - otázka od: Simona oblubeny parfem ? Ahoj Simona:)Sú dva:) Moschino - Glamour, Morgan - Love,love

10:53:52 - otázka od: Veronika Zichová Ahoj Tatiana, si velmi sympatická, chcem sa spýtat, aky je tvoj oblubeny parfem. Prajem este vela uspechov do buducnosti. :) Veronika Ahoj Veronika:) Obľúbené mám 2:) Moschino - Glamour a Morgan - Love,love. Ďakujem ti pekne:)

10:53:52 - otázka od: wewe Ahoj Tatiana, obľubuješ slovenské seriály ak áno tak ktoré? Ahoj wewe, najradšej mám Ordináciu v ružovej záhrade:)

10:53:52 - otázka od: jubi Pozdravujem ťa Taňa čo si od tejto súťaže sľubuješ a aký chlapci sa ti páčia? Ahoj jubi, možno je to viac pracovných ponúk a krásne zážitky. Páčia sa mi inteligentní muži so zmyslom pre humor:)

10:53:52 - otázka od: aja Tatiana si prirodzená blondýna, venuješ sa športu? Ahoj aja, áno snažím sa cvičiť najmä v posilke a na jar a v lete zvyknem behávať:)

10:53:52 - otázka od: michal ahoj Tatiana,,,, vezmes si ma? :))))) Ahoj Michal:) Prepáč už som sa sľúbila inde:)

10:53:52 - otázka od: Amália Lakotová Tánička držíme Ti palce Ahoj Amálka, ďakujem pekne:)

10:53:52 - otázka od: zvolencanka Si prirodzená blond? Vsimla som si ze chodis na kazdy hokej bavi ta? Ahoj zvolenčanka:)) Mám taký špinavý blond. Ano, vždy keď je čas tak si ho pozriem veľmi rada:)Baví ma mám rada tú hokejovú atmosféru:)

10:53:52 - otázka od: romanko ahoj držim ti palce.a inač sa maš ako? Ahoj Romanko, ďakujem pekne. Mám sa výborne:)

10:53:52 - otázka od: Gizmo Ahoj Tatiana, Ako Tvoje ucinkovanie na miss zmeni Tvoj zivot? Ahoj Gizmo, očakávam viac pracovných príležitostí a viac skúseností:)

10:53:52 - otázka od: sara Si prirodzena blond? ides dneska na hokej si tam dost casto.... Ahoj Sara:) áno som tam dosť často ale dneska som mimo Zvolena čiže dnes asi nie:)

10:53:52 - otázka od: andrea ahoj.aj pochadzam zo zvolena a bola by som nesmierne rada keby opat vyhrala titul zvolencanka ako v 96tom Vladimira Hrenovcikova,ktora je pre mna jedna z najkrajsich missiek SR.tak drzim palce Tani. Ahoj Andrea, ďakujem pekne drž mi palce:)

10:53:52 - otázka od: andrea mas nejaku favoritku z finalovej 15ky? Ahoj Andrea, mám tri 12,13,14:))

10:53:52 - otázka od: btb caf! Mas akvarko? Ahoj btb, nie akvarko nemám iba psíka:))

10:53:52 - otázka od: Janko Pozerám že si zo Zvolena,, chodíš sa sem tam zabávať do klubu Ministry of FUN v BB.. Ďakujem za odpoveď a držím palce.. Ahoj Janko, nie veľmi často sa zabávať nechodím skôr som taký domased:)))

10:53:52 - otázka od: hrobar Ktory nas hokejista je tvoj favorit? Myslíš zvolenčanov? Asi je to Michal Chovan:) a zo slovenských je to Paľo Demitra:))

10:53:52 - otázka od: Lenkina mama Milá Tánička, páči sa mi, že v Tvojej budúcnosti počítaš s vysokou školou, lebo nezabudni, že krása a mladosť je pominuteľná , ale vedomosti ostávajú. Ináč pokojne by z Teba bola aj herečka ( vidˇ stužková).Držíme palce v súťaži aj na maturitách! Dobrý deň teta, ďakujem Vám pekne ste zlatá:) potešili ste ma:))

10:53:52 - otázka od: zvolencanka Dneska asi vynecháš s TR... držím palce... a viac úsmevu v súkromí :o)(na hokeji) Keď mi zakývaš usmejem sa na teba;))

10:53:52 - otázka od: Jana ahoj Táni, ešte nie si otrávená z toľkých otázok? Ako si to užívaš? pa, pa Ahoj Janka, som tu nato aby som odpovedala:)))teší ma, že sa ľudia zaujímajú:)))

10:53:52 - otázka od: Simona:) Ahoj. Podla mna to vyhra jedna z Vas : Sona, Marina, Erika a ty.. jednoznacne. :) Moje tipy stale vyhravaju a tentokrat to nebude inak. Prajem vela stastia :) Ahoj Simona:)) drž nám palce:)Ďakujem pekne

10:53:52 - otázka od: Nina a Mirka ahoj...tesís sa na MISS 2010?a budes tam? Ahoj Nina a Mirka:) teším sa a budem sa na vás všetkých usmievať z pódia:)))

10:53:52 - otázka od: Robo Ahoj Tajnicka mno s tou detskou onkologiu si to fakt "zabila", a mna by zaujimalo čo by si kupila z druheho mes. zárobku? A držim ti prsty, maš na to to vyhrať! a ver mi ja mam velmi dobry vkus. čaja si... Ahoj Robo:) Druhý mesačný zárobok by som minula s mojou maminkou niekde v nákupnom centre:P:))Ďakujem pekne:)

11:00:00 - otázka od: Daniela Ahoj Táni. Som tiež Zvolenčanka, teraz žijúca v Prahe. Si sympatická baba a budem Ti držať palce , vyhráš to. Ahoj Danka, ďakujem ti pekne drž palce Ďakujem pekne všetkým za vaše otázky. Prajem pekný zvyšok načatého dňa:))Pa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu