Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Finalistka Miss Slovensko 2010 Leona Čechová bola online

Leona Čechová Zobraziť galériu (5)
Leona Čechová

Leona Čechová študuje na obchodnej akadémii v Spišskej Novej Vsi. Medzi jej obľúbené predmety patria ekonomika a účtovníctvo. V minulosti navštevovala umeleckú školu, kde sa päť rokov učila hrať na klavír. V budúcnosti by chcela úspešne ukončiť strednú a vysokú školu, mať dobrú prácu a byť úspešnou podnikateľkou.

Rada by pomáhala opusteným a hladujúcim deťom u nás aj v rozvojových krajinách. Vyrastala v päťčlennej harmonickej rodine s dvoma súrodencami, s ktorými si veľmi dobre rozumie.

Rozhovor

10:00:03 - otázka od: katuska Prečo by si mala vyhrať práve ty? Ahoj Katuska, je to veľmi ťažká otázka pretože každé z dievčat je niečim výnimočné , no ak by som mala vyhrať ja , tak možno preto, že som trochu iný tip a snáď by zavážili aj moje dlhé vlasy a plné pery. :)

10:02:36 - otázka od: THE ROCK Si šteklivá na chodidlách? Ahoj the rock, zaujímavá otázka, takúto som ešte nedostala. Asi ako väčšina ľudí som aj ja šteklivá. :)

10:07:49 - otázka od: Pipo Máš radšej ponožky a tenisky alebo plážové žapky a bosé nohy? Ahoj Pipo, no ja mam skôr rada športovú eleganciu, takže dávam prednosť skôr žabkám a bosým nohám. No ak je potrebné tak obujem aj tenisky , nič proti ním nemám. :)

10:08:50 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná. Ahoj Peter, ďakujem si zlatý :) Drž mi palce :)

10:13:40 - otázka od: Paloma Ahoj čo očakávaš od finále? Ahoj Paloma, od finále očakávam hlavne nové skúsenosti, keďže som ešte niečo podobné nezažila. Bude to zážitok, určite aj drina, dúfam, že aj zábava. No na druhej strane sa veľmi teším čo mi to do života dá. Síce teraz ešte nemám žiadne obavy, no uvidíme ako to bude pred finálovým večerom. Možno bude aj tréma :o)))

10:17:20 - otázka od: Zuzana Ahoj Leonka ktorú kočku by si ty vybrala za MISS desaťročia? Ahoj Zuzana, mne osobne sa veľmi páči Ivica Sláviková. Je veľmi sympatická a samozrejme krásna. :)

10:23:40 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? Ahoj Tomáš, u mňa je na prvom mieste basketbal z kolektívnych športov hoci ho hrám len rekreačne. Rada sa aj korčuľujem či už na ľade alebo v lete na kolieskových korčuliach. Korčuľovanie je pre mňa zároveň aj relax. Čo sa týka športu, ktorý sledujem v TV je samozrejme hokej. Aj teraz som sledovala OH a silne fandila nášmu tímu, len ma mrzí že sme si neuchmatli aspoň bronz .

10:26:11 - otázka od: Tajný ctiteľ Ako by mal vyzerať muž tvojich snov? Ahoj Tajný ctiteľ:), muž mojích snov by mal byť hlavne človek s dobrým srdcom , ktorý ma rád vypočuje, pochopí a podrží a s ktorým si budem mať vždy čo povedať. A hlavne ho budem mať rada a on mňa samozrejme :)))

10:27:24 - otázka od: Otec Stanislav Aké máš plány do budúcnosti? Ahoj Otec Stanislav, V prvom rade chcem úspešne ukončiť strednú školu, vyštudovať vysokú školu, no a potom sa ešte uvidí :)

10:28:18 - otázka od: Jana Ahoj držím palčeky si veľmi sympatická. Ahoj Janka, ďakujem Ti veľmi pekne :)

10:29:47 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? Ahoj Jakub, Ja počúvam prakticky všetko čo sa mi páči, nemám ani obľúbenca. Len ma musí pieseň zaujať. :)

10:31:52 - otázka od: Roman Štadler Máš medzi babami aj dobrú kamarátku? Ahoj Roman, myslím si, že s babami všetkými vychádzam dobre, ale áno mám tam aj dobrú kamarátku. Asi najlepšie vychádzam s Maťkou.

10:33:01 - otázka od: Ivan Šandor Aký máš vzťah k herectvu? Ahoj Ivan, dá sa povedať, že k herectvu mám pozitívny vzťah a obdivujem hercov, ale zo mňa by herečka asi nebola :D.

10:35:14 - otázka od: Karci22211 Ako vidíš svoje šance vo finále? Ahoj Karci, ja som spokojná už s tým, že som vo finálovej 15, a ak mám pravdu povedať ešte som sa nad tým nejako nezamýšľala.

10:37:06 - otázka od: Dušan Rada cestuješ? Ahoj Dušan, dá sa povedať, že áno ak cestujem s rodinou niekam na dovolenku. Ale niekedy je cestovanie aj dosť únavne.

10:38:28 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto či zimu? Ahoj Pedro, jednoznačne leto-slnko, prázdniny a vodu. Hoci aj zima ma svoje čaro :)

10:39:14 - otázka od: michal ahoj Leona... vezmeš si ma? :)))) Ahoj Michal,:D:D:D spýtaj sa o 7 rokov :)

10:41:24 - otázka od: romanko ahoj držim ti palce a dufam že to vyhraš.a inak ako sa ti dari? Ahoj Romanko, ďakujem Ti veľmi pekne. Ak budeš držať palce, tak snáď vyhrám. Ale aj keď nevyhrám nič sa nedeje :), Darí sa mi veľmi dobre, ďakujem za opýtanie.

10:45:04 - otázka od: Klaudia Dobrý deň,veľmi rada pozerávam missky a myslím že tento ročník bude najlepší!Chcela by som sa Vás spýtať ako dokážete byť na fotkách pekná a zároveň stále pod dobrohľadom ?Ďakujem srdečne pozdravujem Vašu rodinu:D Dobrý deň Klaudia, nemám pocit, že by som bola pod drobnohľadom:), a čo sa týka mojích fotiek som veľmi rada, že sa Vám páčia. Ďakujem, rodinu pozdravím. Pozdravujte aj Vy Vašu rodinku odo mňa :)

10:48:24 - otázka od: LoLi prečo si sa prihlásila do miss slovensko?? Ahoj LoLi, do súťaže som sa prihlásila viac-menej zo zvedavosti, či postúpim aj preto, že som chcela urobiť radosť ockovi, ktorý mi vždy veril :). A neľutujem to :)

10:49:57 - otázka od: sisi Ak mas priatela, ako to vnima on?DRZIM PALCE.Si zaujimavy typ. Ahoj Sisi, mám priateľa. Myslím si, že ho to teší a drží mi palce. Aj keď som dosť často preč z domu , no zvládame to celkom dobre :)

10:50:52 - otázka od: Michael Si zadaná? :-P Ahoj Michael :), áno som zadaná, už vyše dvoch rokov :)

10:51:53 - otázka od: abc chodis teraz s niekym???:-) Ahoj abc, áno chodím :)

11:02:42 - otázka od: Natka Ahoj Leonka, aký je tvoj najkrajší zážitok v súťaži Miss? Ahoj Natka, môj najkrajší zážitok bol pobyt na Kanárskych ostrovoch, kde sme fotili, cvičili, a zažili kopec zábavy.:)

11:04:40 - otázka od: daytona ja stale hovorim, ze vychodnarky su najkrajsie baby. Tak drzim prsty a nezabudni sa potom ukazat vo Vitazi:-)))) Trim še:-))))))) Ahoj daytona :D, Som rada, že si to myslíš :). Držím sa :D.. a vo Vitazi sa ukážem :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu