Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Medveď nasadol do auta, zatrúbil a zišiel z kopca

Vystrašený medveď demoluje interiér auta
Vystrašený medveď demoluje interiér auta

NEW YORK - Nezvyklý zážitok si doprial medveď v americkom štáte Colorado, ktorý vliezol do prázdneho auta, zatrúbil na klaksón a potom si autom zišiel dolu z kopca. Majiteľ auta Ben Story (17) vydal momentku spanikáreného medveďa demolujúceho vnútrajšok auta, ako sa usilovne snažil dostať von.

To sa mu ale nepodarilo, a tak nakoniec museli zasiahnuť policajti a otvoriť medveďovi dvere - s pomocou lana a z úctivej vzdialenosti, napísal dnes spravodajský server BBC News.

Medveďa do auta zaparkovaného pred domom v mestečku Larkspur ležiacom v blízkosti Denveru zrejme prilákal sendvič odložený na zadnom sedadle. Ben Story a jeho rodina spali, keď medveď skoro ráno otvoril nezamknuté dvierka jeho ešte len dva roky starého vozidla značky Toyota Corolla a vliezol dovnútra.

Benov otec Ralph predpokladá, že sa medveďovi najskôr podarilo drcnúť do automatického radenia, prepnúť na neutrál - a potom už sa voz pohol z príjazdovej cesty dole z kopca do vzdialenosti asi štyroch desiatok metrov, kde skončil v lese. Dvere sa zatvorili a medveď zostal uväznený vo vnútri. "Všetky svetlá svietili. A ako by ten medveď tušil, čo sa deje, stále trúbil," povedal Ralph Story.

Nárazom do húštiny voz príliš neutrpel, ale celý jeho vnútrajšok je zničený. "Ten medveď bol dosť veľký. Keď sa pozriete dovnútra, nezostalo tam v poriadku nič. Všetko je vytrhané, všetko sa hýbe," dodal Ben. A medveď? Ten svojim záchranárom ukázal chrbát a zmizol v lese.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu