Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Matka zrejme zabila svoje dieťa, potom aj seba!

ilustračné foto
ilustračné foto

SKUHROV/H.BROD - Pravdepodobne pod vplyvom laktačnej psychózy zabila svoju mesačnú dcéru.

Sama potom spáchala samovraždu skokom pod kamión. K tragédii ženy (32) a jej dcéry došlo v obci Skuhrov v stredných Čechách. Potvrdila to dnes riaditeľka krajských záchranárov Vladislava Filová.

"Otec rodiny sa zobudil v nedeľu okolo 03:00 s tým, že počul ranu a vzápätí našiel mesačnú dcéru ležať na zemi v bezvedomí," uviedla Filová. Privolaní záchranári previezli dieťa s krvácaním do mozgu do havlíčkobrodskej nemocnice. Tam dievčatko napojili na umelú pľúcnu ventiláciu a v kritickom stave ju previezli do Fakultnej nemocnice v Prahe - Motole, kde neskôr zomrela.

Krátko po 04:00 záchranári zasahovali v Skuhrove opäť. Matka dieťaťa skočila pod kamión. Záchranári ju v bezvedomí a s početnými poraneniami previezli na traumatológiu havlíčkobrodskej nemocnice, kde zraneniam nakoniec podľahla. Po celý predchádzajúci deň bola údajne značne nervózna. "Rodinnú tragédiu má na svedomí pravdepodobne laktačná psychóza," uviedla Filová.

Podľa jihlavskej policajnej hovorkyne Jany Kroutilovej nariadili súdnu pitvu dojčaťa aj mladej ženy. Všetky okolnosti smrti ženy aj dieťaťa budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu