Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bezdomovkyni chcela vyrezať plod z tela!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Shutterstock)

WASHINGTON – Scéna ako z hororu sa odohrala v USA. Američanka (40) držala päť dní v zajatí tehotnú bezdomovkyňu (29). Podľa polície sa jej pokúsila vyrezať z tela plod. Žene sa podarilo utiecť a dcérku Miracle Sky potom porodila cisárskym rezom. Zo zranení, ktoré jej šialená žena spôsobila sa vraj dostane.

Veronica Deramousová bola obvinená z pokusu vraždy prvého stupňa a nezákonného zadržiavania cudzej osoby. S tehotnou Tekou Adamsovou sa zoznámila v centre pre bezdomovcov. Sľúbila jej oblečenie pre dieťa a vylákala ju do svojho bytu. Tam na ňu zaútočila a ženu zviazala.

"Zviazala ruky obete a pokúsila sa rozrezať jej brušnú dutinu, aby vybrala dieťa," popísala policajná hovorkyňa. Deramousová údajne svojmu priateľovi a rodine oznámila, že je tehotná, hoci žiadne dieťa nečakala. Keď polícia Adamsovú našla, mala rozrezané brucho a jej črevá, žalúdok a placenta boli obnažené. Vyšetrovatelia potom v byte objavili zakrvavené uteráky, misu s vodou, nôž na krabice a žiletky, ktorými sa mala pokúsiť plod vyrezať.

„Si silná, môžeš vydržať to, čo sa ti chystám urobiť," povedala pred zákrokom údajne Deramousová bezdomovkyni. Potom zvýšila hlasitosť televízie a pokúsila sa dieťa vyrezať. Adamsová v bolestiach kričala, tak žena prestala rezať. Keď potom v nedeľu nad ránom zaspala, zranenej žene sa podarilo vyslobodiť z pút a utiecť. Na parkovisku ju zakrvavenú našiel sused a zavolal políciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu