Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Brutálny útok v Nemecku: Obeťou je Slovenka (33), napadnutá cestou z práce!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

ERDING - Nemecká polícia vyšetruje okolnosti brutálneho útoku, ktorý sa odohral v nedeľu ráno v Hallbergmoose pri Mníchove. Neznámy páchateľ, pravdepodobne cudzinec, prepadol 33-ročnú Slovenku na ceste z práce do jej bytu. Zranenia hlavy, ktoré jej spôsobil, si vyžiadali urýchlený prevoz vrtuľníkom do nemocnice. Jej súčasný zdravotný stav nie je známy.

Polícia na svojich internetových stránkach informovala, že žena bola zamestnaná ako upratovačka v hoteli a práve mierila z miesta výkonu práce v Hallbergmoose do svojho bytu na Karlstraße, keď pred ôsmou hodinou ráno došlo k jej násilnému prepadnutiu. Ťažko zranenú obeť zachránila náhodná svedkyňa, ktorá páchateľa vyrušila.

"Môžem potvrdiť, že zranená 33-ročná upratovačka je občiankou Slovenskej republiky," povedal pre Topky Günther Beck, hlavný komisár z policajného prezídia Horné Bavorsko sever.

Opis páchateľa

Podozrivý muž je tridsiatnik, asi 180 cm vysoký, štíhlej postavy s európskym výzorom. Mal krátke tmavšie blond vlasy, na bokoch vyholené, žiadne fúzy, brada, ani okuliare. Hovoril nemecky s cudzím prízvukom. Oblečené mal dlhé modré džínsové nohavice s dierami a sivomodré tričko. Pri úteku držal v ruke tenkú čiernu bundu.

Možný sexuálny motív

Prípad prezvala kriminálna polícia v Erdingu, ktorá ho vyšetruje ako podozrenie z pokusu o zabitie. Podľa doterajších zistení existujú náznaky, že páchateľ už predtým napadol aj inú ženu. Nemožno vylúčiť ani sexuálny trestný čin.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu