Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otec ubil pedofila, ktorý mu znásilnil dcéru (5), na smrť: Oslobodili ho!

V tejto chatrči došlo k znásilneniu
V tejto chatrči došlo k znásilneniu (Zdroj: beforeitsnews.com -)

HALLETSVILLE - Mladý otec z Texasu ubil štyridsaťsedemročného muža na smrť po tom, ako ho nachytal pri znásilňovaní svojej dcéry. Tamojšie súdnictvo ho však vzhľadom na okolnosti za vraždu súdiť nebude.

Dvadsaťtriročný farmár a otec dvoch detí, ktorého identitu nezverejnili, spáchal vraždu. Na prvý pohľad jasný prípad, kedy by mal byť za svoj čin odsúdený. Lenže nie je všetko tak, ako sa zdá.

Mladík poslal ešte v júni minulého roka svoje dve deti nakŕmiť kurence. Práve v tom čase však na farmu vtrhol Jesus Flores, zobral päťročné dievčatko, odvliekol ho do kôlne a tam ho začal znásilňovať. Starší brat rýchlo bežal pre otca, ktorý už z diaľky počul zúfalý krik svojej dcéry. Keď vbehol do miestnosti, schytil pedofila a ubil ho na smrť. Následne sa sám udal na polícii, informoval portál Huffington Post.

Porota v texaskom okrese Lavaca County nakoniec rozhodla, že páchateľa za vraždu súdiť nebude, pretože uznala, že konal v sebaobrane a v záujme dieťaťa. "Každý rodič má právo chrániť svoje deti a dotyčný tak urobil," povedal šerif Micah Harmon, ktorý prípad vyšetroval. Ten istý názor zdieľala aj okresná prokurátorka Heather McMinnová.

Zdá sa teda, že spravodlivosť zvíťazila a človek, ktorý je vo svojom okolí známy ako veľmi pokojný a slušný človek, tak nebude pykať za niečo, čo by za normálnych okolností nikdy nespáchal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu