Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mŕtva Monika (†36) sa prihovorila veštici: Prezradila meno vraha aj ako to urobil!

Egyptská polícia obviňuje Petra
Egyptská polícia obviňuje Petra (Zdroj: FB)

PRAHA - Prípad vraždy Moniky (†36) a jej dcérky Klárky (†8) v Egypte je stále plný záhad. Po tom, čo výpoveď manžela Petra spochybnili odborníci i časť známych, sa objavili ďalšie šokujúce správy, ktoré hrajú proti nemu. Jasnovidka Anna pre Tv Nova prehovorila o tom, ako sa jej podarilo spojiť s dušou mŕtvej Moniky a zistiť, kto a ako obe Češky zavraždil. Ozval sa aj Petrov kolega, ktorý je presvedčený o tom, že zabíjal on.

Jasnovidka Anna Peterová sa s nebohou Monikou spojila metódou nazývanou automatické písanie. Ide o písanie bez vedomej kontroly. Človek vezme do ruky ceruzku a bez toho, aby ju ovládal, píše texty či kreslí. Parapsychológovia tento nevedomý pohyb pripisujú akémusi nadprirodzenému vedeniu, ktorým môžu byť napríklad mŕtve duše.

Anne sa takýmto spôsobom podarilo nadviazať kontakt s dušou zavraždenej Moniky, ktorá jej "opísala", čo sa v hotelovej izbe v osudnú noc stalo. Nebohá ju vraj dokonca žiadala, aby o tom neodkladne informovala médiá. Monika jej mala prezradiť, že ju aj Klárku zavraždil manžel Petr. Dcérku vraj pôvodne nemal v úmysle zabiť. Omylom sa však napila vody s jedom, ktorá bola pripravená pre matku. "Na Moniku neskutočne žiarlil a do Egypta už s úmyslom vraždiť odišiel," znejú slová jasnovidky, ktorá tlmočí údajne svedectvo Moniky získané pomocou automatického písma.

Veštici mala nebohá prezradiť aj spôsob, akým Petr vraždil. Do fliaš s vodou podľa nej namiešal smrteľný mix koly, vody a jedu na potkany. "Balenú vodu zámerne zriedil kolou, aby zamaskoval chuť jedu na potkany. Ten si priviezol z domu," opisuje Anna a vyvracia teóriu o lúhu, ktorým mal podľa pitvy vrah zamaskovať stopy jedu.

Jed na potkany, ktorý mal Petr dievčatám do pitia namiešať, obsahuje strychnín. K otrave týmto kŕčovým jedom môže dôjsť zlým užitím lieku s obsahom tejto látky, alebo zámenou jedu na potkany. Existujú dokonca prípady samovrážd s použitím strychnínu. Najmenšia smrteľná dávka je 30 mg, zaručene smrteľná je 200 mg. Deti na tento jed reagujú citlivejšie.

Petr pracoval v továrni s jedmi

Médiám sa ozval aj Petrov kolega z automobilky, ktorý je presvedčený o tom, že manželku s dcérkou zavraždil práve on. V práci mal údajne prístup k rôznym žieravinám, ktoré si mohol vziať so sebou aj na dovolenku do Egypta. "Som presvedčený, že ich zavraždil on. Petr totiž mal v továrni prístup k nebezpečným látkam, ktoré sa v automobilovom priemysle používajú," prezradil.

Na Petra pekné slová hľadal len ťažko. Výpoveď o tom, že manželku s dcérkou nezabil, mu vôbec neverí. Podľa pitvy Monike a Klárke rozleptala žalúdok neznáma žieravina. Otázkou však ostáva, ako by sa Petrovi podarilo nebezpečnú látku do Egypta prepašovať.

České turistky Monika a Klárka zomreli v hotelovej izbe koncom júla. Predtým trpeli črevnými problémami. Stále viac indícií smeruje k podozreniu, že s ich smrťou mal niečo spoločné ich manžel, resp. otec. Podľa egyptskej polície ide pravdepodobne o vraždu, z ktorej podozrievajú práve Petra. Vyšetrovanie stále pokračuje. Telá ženy a dievčatka boli do Českej republiky prevezené vo štvrtok. V piatok súdni znalci ostravského Ústavu súdneho lekárstva vykonali pitvy. Výsledky by mali byť známe do konca týždňa.

Monika a Klárka mohli zomierať v strašných bolestiach! Prečítajte si na Vyšetrení, ako nebezpečná látka strychnín postupne zabíja ľudský organizmus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu