Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Divoká policajná naháňačka: Mladý motorkár unikal v Prahe s rizikom smrti!

Policajná naháňačka motorkára v Prahe Zobraziť galériu (3)
Policajná naháňačka motorkára v Prahe (Zdroj: policejnytyydennik)

PRAHA – Hlavné mesto Českej republiky zažilo tento týždeň poriadne dramatickú naháňačku. Policajtom vyše päť minút unikal nočnými ulicami Prahy mladý motorkár. Pri niektorých manévroch bolo len otázkou šťastia, že všetci prežili a nikto sa nezranil. Policajti, aj keď boli v nevýhodnej pozícii oproti dvojkolesovému tátošu, jazdu zvládli bravúrne.

Naháňačka sa začala v pondelok krátko pred desiatou hodinou večer. Keď chceli policajti mladíka skontrolovať, ten začal pred nimi unikať. Podľa videa, ktoré zverejnili, vidieť, že motorkár nerešpektuje značky, križovatkami prefrčí na červenú, prechádza do protismeru alebo aj do tesnej ulice so zákazom vjazdu. Pri jeho divokej jazde bolo zázrakom, že sa s nikým nezrazil.  

Policajná naháňačka motorkára v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: policejnytyydennik)

Motorkárovi sa podarilo po takmer päťminútovom prenasledovaní policajtom stratiť z dohľadu. Keď si myslel, že sa mu podarilo ujsť urobil zásadnú chybu. Zaparkoval pred svojim domom. Policajti si všimli odstavenú motoroku a muža zadržali pár metrov od nej.

Policajná naháňačka motorkára v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: policejnytyydennik)

Muž sa okamžite priznal, že utekal. Dôvodom bolo to, že dvadsaťdvaročný motorkár mal zadržaný vodičský preukaz a zákaz riadiť motorové vozidlá. Teraz mu hrozia až tri roky strávené vo väzení.

Policajná naháňačka v Prahe

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu