Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poľský autobus vpálil do policajného auta: Mŕtva Slovenka a dvaja muži zákona!

Autobus vpálil do policajného auta v plnej rýchlosti Zobraziť galériu (2)
Autobus vpálil do policajného auta v plnej rýchlosti (Zdroj: yueco.rs)

BRATISLAVA – Čierny víkend na srbských diaľniciach! V sobotu došlo na ceste pri meste Subotica k obrovskej tragédii. Poľský autobus plný turistov tam vpálil do policajného auta, v ktorom zahynula Slovenka a dvaja policajti. Ďalší štyria skončili v nemocnici!

Sobotňajší deň skončil tragédiou pre skupinku Slovákov, ktorých auto na srbskej diaľnici E75 dostalo šmyk a vyletelo z cesty. Na prvýkrát mali Slováci šťastie a nik sa pri havárii nezranil. Na miesto následne dorazila polícia, ktorá začala nehodu dokumentovať. Keď však Slovenku z havarovaného auta posadili do policajného, došlo k smrteľnému nárazu.

Poľský autobus, ktorý viezol turistov z dovolenky v Bulharsku v plnej rýchlosti vrazil do policajného auta odstaveného v núdzovom pruhu. Slovenka a jeden z policajtov boli na mieste mŕtvi, druhý podľahol vážnym zraneniam v nemocnici a ďalší štyria boli zranení. Príčina nehody je zatiaľ neznáma. „Je možné, že vodič autobusu zaspal, ale nebudeme predbiehať vyšetrovanie,“ povedal šéf polície Milorad Veljovic.

K tragédii na diaľnici E75 došlo len deň predtým, ako na inej srbskej diaľnici prišla o život matka dvoch detí. Slovenská rodina sa v nedeľu vracala z dovolenky v Bulharsku, keď havarovala na diaľnici Belehrad-Niš. Ostatní členovia rodiny skončili v nemocnici.

 

Poľský autobus vpálil do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: yueco.rs)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu