Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Aj Česi majú dvojfarebné dvojčatá

Mama Bogdana a otec Khálid so svojimi čierno-bielymi deťmi Zobraziť galériu (3)
Mama Bogdana a otec Khálid so svojimi čierno-bielymi deťmi

PRAHA - Unikát! Aj v susednej Českej republike majú „zázrak“, ktorým sa nedávno pýšila Veľká Británia. Čierno-biele dvojčatá Jovan (2) a Bogdan sa narodili českej matke a otcovi z Afganistanu. Kým Jovan je čokoládový po otcovi Khálidovi (37), Bogdan je biely po mamičke Bogdane (27).

Hlavou krútia aj lekári. Šanca, že sa narodia dvojfarebné dvojčatá je jeden k miliónu! „Ľudia nás na ulici zastavujú a obdivujú chlapcov. Nikomu by nenapadlo, že sú dvojčatá. My to však ako unikát neberieme, máme jednoducho dve krásne a zdravé vnúčatá,“ smeje sa stará mama Bedřiška Skrčeská. Napriek tomu však priznala, že keď ich prvýkrát videla, vydesilo ju to.

„V prvej chvíli som sa zľakla. Bola som pri pôrode, a keď som videla dve čerstvo narodené deti, tak jedno bolo viac červené. Bála som sa, či sa pri pôrode nepridusilo,“ hovorí ďalej dnes už šťastná babička, ktorej robia vnuci aj nezbednosti. „Sú to pekní huncúti. Mali sme ich tu celé leto a dom bol hore nohami. Všade vylezú a všetko preskúmajú,“ priznáva babka.

Chlapci sú živí a neposední ako všetky deti a svoju výnimočnosť si ešte vôbec neuvedomujú.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu