Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zaľúbenci: Otec a dcéra čakajú dieťa z incestu!

Penny a Gary plánujú spoločný život
Penny a Gary plánujú spoločný život

DUBLIN/BRATISLAVA - Minulý rok sa Írke Penny Lawrenceovej (28) podarilo vypátrať jej dlho strateného otca Garry Ryana (46). Medzi príbuznými však zohrala rolu sexuálna príťažlivosť a dcéra s ním v súčasnosti čaká dieťa. Obaja vyhlasujú, že sú zaľúbení!

Garry sa narodil v Dubline, ale jeho rodina sa presťahovala do USA, keď mal dva roky. Tam sa spoznal s Penninou matkou, ktorá sa tehotná vrátila do Írska skôr, ako dieťa prišlo na svet.

Keď malo dievčatko štyri roky, jeho matka zomrela a starali sa o ňu prastarí rodičia. Od osemnástich už Penny nemala nikoho, jedinou rodinou zostal otec. Podarilo sa jej s ním skontaktovať minulý rok v Houstone.

Po niekoľkých telefonátoch odletela do Ameriky, aby ho prekvapila. Garry povedal, že pár k sebe rýchlo pocítil fyzickú príťažlivosť a čoskoro sa medzi nimi rozvinul vzťah. Penny je teraz tehotná s jeho dieťaťom. Po toľkom odlúčení k sebe nepociťujú normálne sexuálne tabu, ktoré býva medzi príbuznými.

"Nespáchali sme žiadny incest. (...) Nikdy sme nezažili vzťah otec-dcéra, takže sme si rovnako cudzí ako iní ľudí, ktorí sa stretnú v dospelosti," hovorí Penny.

Po troch mesiacoch zatiaľ vyšetrenia neukázali žiadne genetické defekty a dieťatko sa zdá byť zdravé. Pár plánuje spoločnú budúcnosť. Obaja si uvedomujú, že ich vzťah je nelegálny a obávajú sa, že ich môže súd rozdeliť. 

"Nie je to iné, ako keby som stretol Penny v bare. Zaľúbil by som sa do nej rovnako ako teraz. Nemám pocit, že robíme niečo zle," dodáva Gary. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu