Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Poslanec SDKÚ Kužma zažil šok: Náhle ochromenie v kancelárii!

Poslanec teraz chodí zafixovaný Zobraziť galériu (2)
Poslanec teraz chodí zafixovaný

BRATISLAVA - Poslanec vládnej SDKÚ Štefan Kužma má za sebou nepríjemný zážitok. Priamo v kancelárii národnej rady ho prestali poslúchať nervy. Seklo ho až tak vážne, že sa nevedel vôbec pohnúť a kolegovia ho museli odviezť do nemocnice.

 Udalosť sa stala ešte minulý utorok, keď si politik spracovával svoju agendu sociálnych zákonov. „Z ničoho nič ma seklo v krku a nemohol som sa vôbec hýbať,“ prezradil nám Kužma. Po prevoze do nemocnice mu krk naprávali a potom zafixovali. „Stalo sa mi to prvýkrát, bolo to nepríjemné,“ uviedol. Ako dôvod vidí možno silnú klimatizáciu, na ktorú sa už sťažovalo viacero poslancov. Kužmu sme zastihli telefonátom práve na neurológii v Košiciach.

Minulý týždeň sa napriek zdravotným problémom zúčastnil aj rokovania o voľbe generálneho prokurátora, ale nebolo to vraj ľahké. „Cesta vlakom bola náročná,“ dodal. Tvrdí však, že bolo jeho povinnosťou ísť do práce. Pritom jeho kolega z KDH Peter Muránsky si v tom čase užíval na luxusnej lodi v Škandinávii.  Počet pacientov, ktorých postihne seknutie v krku alebo chrbtici, v letných mesiacoch pribúda.

Podľa lekárov však netreba túto vec zanedbať, pretože sa veľakrát za týmito bolesťami ukrýva nádorové ochorenie, zápal alebo reumatické ochorenie. Seknutie je totiž obranný reflex, ktorý má ochrániť krk alebo chrbticu pred ďalším poškodením.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu