Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Playboy Cristovao: Nad jeho riťkou slintala aj Mirgová!

Ben Cristovao v zajatí žien Zobraziť galériu (14)
Ben Cristovao v zajatí žien

BRATISLAVA – Obletovali ho! Napriek tomu, že Ben Cristovao (22) už z Česko Slovenskej SuperStar vypadol, o záujem nežného pohlavia nemá núdzu. Dokonca na neho dostala chuť aj speváčka Dominika Mirgová (17). Na žúre, ktorý sa konal po odovzdávaní ocenení Slávik 2009, sa od neho nevedela odlepiť!

To, že Ben je skvelým tanečníkom, dokazuje svojimi kreáciami pri každej možnej príležitosti. Žúr spojený s odovzdávaním hudobných cien Slávik 2009 nebol výnimkou. Nezadaný Ben sa stihol venovať viacerým slečnám. Najprv si telo na telo zatancoval s Monikou Bagárovou, ktorá sympatiami voči Cristovaovi rozhodne netají. Po českej speváčke prišlo na rad duo Paulína Ištvancová - Markéta Konvičková. Tie sa okolo speváka vlnili zvodným pohybmi.

Azda najdlhšie sa však sympatický spevák venoval samotnej Dominike Mirgovej. Spýtali sme sa jej, či za tým treba hľadať niečo viac. „Je to pekný chlapec, ale ja ho beriem tak kamarátsky. Ani sa poriadne nepoznáme,“ povedala. Na parkete však vyzerali ako zohratý pár. Keď sme to povedali Dominike, iba sa pousmiala a poznamenala: „Všetci mi to hovoria. Ku mne sa asi hodia takí tmavší chlapci.“ Na otázku, či by uvítala, keby sa s Benom opäť stretli, povedala: „To už záleží len na ňom. Ale myslím si, že je na to ešte skoro.“

Ben je podľa posledných informácií sklamaný z lásky. „Keď som bol naposledy zamilovaný, strašne to bolelo. Už by som to nechcel zažiť,“ povedal nedávno v rozhovore pre topky.sk. Dominika je od rozchodu s Michalom Chrenkom tiež sama. Nie je preto vylúčené, že by sa Mirgová a Cristovao mohli dať dokopy.

Sledujte TOPKY TV: Ben Cristovao sa takto rozohnil v spoločnosti dievčat. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu