Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vyčerpaná Stará takmer odpadla: Melie z posledného!

Vyčerpaná Dominika Stará Zobraziť galériu (4)
Vyčerpaná Dominika Stará

BRATISLAVA – Ledva dýchala! Finalistka Česko Slovenskej SuperStar Dominika Stará (16) takmer skolabovala počas pondelkového vyraďovania. Priamo pred kamerami ju dokonca musela podopierať jej kolegyňa Monika Bagárová (15). Čo spôsobilo nevoľnosť mladej speváčky?

Smutný výraz tváre, ťažké nohy a sucho v ústach. Tak takto to vyzeralo s mladou speváčkou Dominikou Starou počas pondelkového vyraďovania v speváckej šou. Topky.sk sa dozvedeli, že už na generálke sa blondínka necítila dobre. To, že jej nebolo práve najlepšie, mohli diváci vidieť aj počas priameho prenosu, kedy ju podopierala a objímala Monika Bagárová.

Hneď po skončení speváckej šou sme preto Dominiku vyspovedali. „Bolo mi zle. Prišlo mi veľmi nevoľno. Zistili sme, že som mala príliš natesno zašnurovanú mašľu na šatách. A stiahnutá som v nich bola hodinu a pol. Zrejme z toho sa mi motala hlava,“ prezradila príčiny svojich pondelkových ťažkostí.

Sympatická blondínka priznala aj to, že superstaristi majú poriadne nabitý program, čo má za následok ich nesmierne vyčerpanie.  „Sme veľmi unavení,“ povedala nám. Ako sa zdá, mladí speváci melú z posledného a začína to byť na nich už aj vidieť!

 

Sledujte TOPKY TV: Dominika Stará o nevoľnosti a o stretnutí s Karlom Gottom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu