Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Urevaný Bendig: Nevydržal napätie a takmer sa zosypal!

Jan Bendig v emocionálnom rozpoložení Zobraziť galériu (6)
Jan Bendig v emocionálnom rozpoložení

BRATISLAVA - Rumázgal o sto šesť! Mladý spevácky talent Jan Bendig (15), ktorý sa počas pondelkového vyraďovania Česko Slovenskej SuperStar ocitol po prvýkrát v zóne ohrozenia, nevydržal tlak a takmer skolaboval. Pre topky.sk tesne po prenose prezradil, čo bolo dôvodom jeho nečakaného plaču.

Český finalista speváckej šou Jan Bendig je bezpochyby talentovaný mladík. V SuperStar však nerozhoduje iba nadanie, ale aj sympatie divákov a najmä ich esemesky. A to si uvedomujú aj nádejné spevácke hviezdy. Jednou z nich je aj Bendig, ktorý sa v pondelok po prvýkrát počas svojho účinkovania v šou ocitol medzi troma adeptmi na vyhadzov.

Moderátorská dvojica Adela Banášová a Leoš Mareš ho spolu s jeho dvoma najlepšími priateľmi Monikou Bagárovou a Denisom Lachom poslali do „čakárne“. Keď si mladý spevák uvedomil, že tam stojí s blízkymi kamarátmi a práve jeden z nich opustí spevácku šou, otočil sa k nim a nečakane sa srdcervúco rozplakal. 

Banášová iba zahlásila: „Už je to tu!“ V tom na neho začali fanúšičky pokrikovať, aby prestal plakať. Adela sa ho ďalej spýtala, či sa už lúči. Jan so slzami v očiach odvetil: „Nie, jednoducho tu teraz stojím s najlepšími kamarátmi.“ A následne sa opäť rozplakal, pričom sa k nemu pridala aj Monika. Tú však hneď nato poslali medzi ostatných postupujúcich. 

Týmto však Bendigov nárek nekončil. Slzám sa neubránil ani po tom, ako Mareš povedal, že šou opúšťa Denis Lacho. Topky.sk sa preto tesne po prenose mladého Jana Bendiga spýtali, čo ho dohnalo k prejavu toľkých emócií. „Práveže som sa bál viac o nich ako o seba. Mne to bolo jedno či vypadnem. Teraz už so mnou nikto v izbe nebude, budem sám. Neviem si predstaviť tú nudu bez Denisa,“  povedal smutne a so slzami v očiach Jan.

Sledujete Topky TV: Rozhovor s Janom Bendigom tesne po Denisovom vypadnutí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu