Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nerozluční Bendig a Lacho: Plač na hoteli do skorého rána!

Jan Bendig včerajšie vyraďovanie vôbec nezvládal. Ledva sa držal aj Lacho. Zobraziť galériu (4)
Jan Bendig včerajšie vyraďovanie vôbec nezvládal. Ledva sa držal aj Lacho.

BRATISLAVA – Dostali ich emócie! Včerajší koniec v Česko Slovenskej SuperStar neznášal ťažko iba vypadnutý Denis Lacho (15), ale aj jeho veľký kamarát Jan Bendig (15). Obaja chalani si po prenose poplakali na hotelovej izbe bratislavského hotela, ktorú spolu zdieľali niekoľko týždňov počas trvania speváckej šou.

Vieme, čo robili Bendig a Lacho po Denisovom vypadnutí na hoteli! Obaja si pozerali videá od začiatku súťaže, rozprávali sa a... plakali do tretej nadránom. Skrátka, prepadla ich nostalgia.

„Áno, boli sme dlho hore. Zaspomínali sme si s Denisom na všetko, čo sme spolu zažili. A tlačili sa mi slzy do očí. Bolo toho všetkého na mňa veľa. Aj keď sa budeme vídať každú sobotu, nedeľu a pondelok, tak... neviem si predstaviť hotelovú izbu bez neho,“ úprimne sa vyznal zo svojich pocitov Jan Bendig, pričom nezabudol nazvať Bratislavčana svojim „bráchom“.

Český finalista už počas samotného vyraďovania znášal ťažko fakt, že Lacho v súťaži skončil. Spustil plač, ktorý v sebe nedokázal potlačiť. Čo ho najviac dojalo? To sa dozviete na topkách už zajtra!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu