Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chodúr získa Zlatého Slávika, ale... Zakážu mu ho!

Martin Chodúr Zobraziť galériu (4)
Martin Chodúr

PRAHA – To je ale smola! Podobne ako na Slovensku, aj v susednej ČR sa budú odovzdávať počas tohto víkendu ocenenia Zlatý Slávik. Jedným z horúcich adeptov na zisk sošky je aj finalista Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr (19). Má to však háčik.

Podľa českého denníka Aha! je rodák z Ostravy len krôčik od toho, aby získal ocenenie Objav roka, o ktorom rozhodujú diváci. U našich západných susedov sa v mediálnej brandži pošuškáva, že superstaristovi fanúšikovia poslali najviac hlasov do spomínanej kategórie práve s menom Martin Chodúr. O jeho úspechu v Čechách nikto nepochybuje. Zaujímavé je, že ľudia chcú vidieť na stupienku víťazov interpreta, ktorý sa zatiaľ zviditeľnil iba medzinárodnou speváckou šou.

V televízii Nova, ktorá disponuje informáciami o nominovaných, sú vraj z toho dosť nervózni. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že Chodúr naozaj zvíťazí. V Prahe preto musia riešiť nepríjemnú situáciu. Vedenie televízie dokonca konzultovalo celú záležitosť s licencorom šou – spoločnosťou FremantleMedia. Vyzerá to však tak, že si český Tom Jones nebude môcť prevziať ocenenie. A to z dôvodu, aby nedostal viac mediálneho priestoru než jeho ostatní superstarovskí konkurenti. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to celé nakoniec v sobotu dopadne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu