Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kuriózna nehoda v krčme v Utekáči: Ján (53) išiel k baru, skončil na 42 dní v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Nový Čas)

UTEKÁČ - Hrôzostrašný večer prežili návštevníci pohostinstva v Utekáči, v okrese Poltár. Opitý Pavol (32) vytiahol zbraň, ktorá mu spadla a vystrelila. Zasiahla 53-ročného Jána. Skončil v nemocnici s prestrelenou nohou.

Vaše tipy

Desivý incident sa stal v nedeľu večer okolo pol siedmej v miestnom pohostinstve v obci Utekáč. "V bare v obci Utekáč došlo k streľbe. Jeden človek bol postrelený," napísal nám svedok udalosti. Našťastie, nikto nezomrel.

Na miesto dorazili do niekoľkých minút od ohlásenia privolaní záchranári. "53-ročný muž mal strelné poranenie v oblasti predkolenia. Pri vedomí sme ho previezli do nemocnice v Rimavskej Sobote," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Muž utrpel zranenie s predpokladanou dobou liečenia nad 42 dní.

Pavol (32) manipuloval s krátkou guľovou zbraňou nezistenej značky a kalibru. "Pri manipulácii mužovi zbraň vypadla z rúk a pri páde na podlahu došlo k náhodnému výstrelu, pričom projektil zasiahol 53-ročného muža, ktorý stál v tom čase pri barovom pulte, do kolena," informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Andrea Petrovičová.

Ako doplnila policajná hovorkyňa, vyšetrovateľ v Lučenci už obvinil 32-ročného muža z prečinu ublíženia na zdraví. Približne hodinu a pol po incidente polícia namerala Pavlovi ešte 2,67 promile.  Obvinený je stíhaný na slobode. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: StreľbaUtekáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu