Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšie prázdninové obete: Pri havárii traktora zomreli dvaja mladí chlapci († 11 a 18)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: PZ)

BAŠKOVCE/lLESNICA/ STARÁ ĽUBOVŇA - K tragickým úmrtiam došlo dnes následkom prevrátenia dvoch traktorov v Prešovskom kraji. V obci Baškovce v okrese Humenné prišiel o život 18-ročný chlapec a pri obci Lesnica v okrese Stará Ľubovňa 11-ročný chlapec. Potvrdili z prešovského krajského operačného strediska Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

V Baškovciach došlo k tragédii okolo poludnia, keď pod prevráteným traktorom ostal zakliesnený 18-ročný chlapec. Na mieste zasahovali hasiči z Humenného a záchranná zdravotná služba. "Hasičom sa napriek veľkej snahe ani po skoro hodinovej resuscitácii nepodarilo osobu oživiť," uviedla Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). 

Podobný prípad sa stal pred tým nad obcou Lesnica, kde sa traktor na poľnej ceste prevrátil a zavalil 11-ročného chlapca. Hasiči privolaní pred 8.00 h dieťa v krátkom čase vyslobodili a oživovali ho až do príchodu vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby. "Chlapca sa žiaľ nepodarilo oživiť a lekár konštatoval exitus," uviedla Farkasová. Podľa hasičov bola pri tragédii v Lesnici prítomná rodina chlapca, zranenie pritom utrpelo aj maloleté dievča.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu