Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Nehoda pri Leviciach: Po čelnej zrážke vodička bojuje o život, jej synček zomrel (†12)

Desivú zrážku neprežil Renátin synček, ona bojuje o život Zobraziť galériu (5)
Desivú zrážku neprežil Renátin synček, ona bojuje o život (Zdroj: Foto: polícia)

LEVICE - Včera krátko po 16-tej hodine sa stala pri Leviciach tragická dopravná nehoda. Mladík na škodovke narazil do peugeotu, ktorý viedla 44-ročná Renáta. Najsmutnejšie je, že desivý náraz neprežil jej 12-ročný syn Marek, ona bojuje v nemocnici o život.

K tragickej nehode došlo medzi obcami Hronské Kľačany a Levice. "Vodič (27) na Škode Fábia prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s Peugeotom 106, ktorý viedla 44-ročná vodička z Hronského Beňadika," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová.

Po desivom náraze vozidlá odhodilo do protismeru, kde sa škodovka zrazila s ďalším autom Škodou SuperB.

FOTO Nehoda pri Leviciach:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Nehoda pri Leviciach:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste do niekoľkých minút zasahovali privolaní záchranári. "Po príchode sme oživovali 12-ročného chlapca, ktorého sme previezli do nemocnice v Leviciach. 44-ročnú ženu sme transportovali s viacerými vážnymi poraneniami do nemocncie v Nitre. 27-ročný muž utrpel úraz dolnej končatiny a previezli sme ho do nemocnice v Nitre," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Vodič (59) Škody SuperB sa nezranil. Najtragickejšie je, že 12-ročný Marek v nemocnici ťažkým zraneniam podľahol.

FOTO Nehoda pri Leviciach:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Polícia, pohronie.sk)

"Alkohol v dychu vodičov policajti nezistili. Vodičke bola na zistenie alkoholu odobratá krv," doplnila Bruchterová. K vyšetrovaniu nehody bol pribratý aj znalec odboru dopravy. Vyšetrovateľka z Levíc začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a ublíženia na zdraví. 

FOTO Nehoda pri Leviciach:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Renáta je vzorná mama. Venuje sa rôznym aktivitám a miestni obyvatelia ju poznajú ako obľúbenú moderátorku dedinských podujatí.

Tragédia pri Levoči

Ďalšia tragédia sa stala dnes skoro ráno na ceste v smere z Levoče do Popradu, pri odbočke na Kurimany. Čelne sa tam zrazilo auto s kamiónom. Na mieste zasahovali záchranári. "Po príchode no miesto, sme už, žiaľ, mohli skonštatovať len smrť vodičky, utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Cesta je neprejazdná, polícia odkláňa vodičov cez parkovisko motorestu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu