Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia na ceste: Zomreli dvaja muži (†31 a †24), stoja za nešťastím drogy?

Auto narazilo do stromu, dvaja neprežili Zobraziť galériu (3)
Auto narazilo do stromu, dvaja neprežili (Zdroj: Foto: polícia)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Obrovské nešťastie sa stalo dnes v skorých ranných hodinách. Kvôli tragickej dopravenej nehode prišli dve rodiny o svojich najbližších. Na ceste medzi Moravským Lieskovým a Novým Mestom nad Váhom vodič Marek (†31) Peugeotu 206 zišiel z cesty a napáli to rovno do stromu. Hrozivý náraz neprežil vodič, ani spolujazdec Richard (†24). V aute policajti našli striekačku s neznámou kryštalickou látkou.

„Dnes o 03.10 hodine došlo na ceste medzi Moravským Lieskovým a Novým Mestom nad Váhom k tragickej dopravnej nehode,“ informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová. Marek (†31) z Nového Mesta nad Váhom jazdil na aute Peugeot 206 smerom do obce Moravské Lieskové.

Pravdepodobne sa plne nevenoval vedeniu auta, zišiel s ním vpravo mimo cestu a prednou časťou v rýchlosti narazil do stromu, ktorý stál vedľa cesty. Desivý náraz neprežil 31-ročný vodič a jeho 24-ročný spolujazdec, ktorý sedel na prednom sedadle. V smrtiacom aute sedela na pravom zadnom sedadle aj 19-ročná spolujazdkyňa: „Spolujazdkyňa pri nehode utrpela ťažké zranenia a bola rýchlou zdravotnou službou prevezená do Fakultnej nemocnice v Trenčíne na ARO,“ informovala policajná hovorkyňa.

Tragédia na ceste: Zomreli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Vo vozidle policajti našli striekačku s obsahom neznámej bielej kryštalickej látky. Podozrivú látku zaistili a zaslali na expertízu. „Vodičovi Peugeotu bude odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu, či iných návykových látok pri súdnej pitve,“ doplnila Antalová.  Dopravní policajti vyčíslili škodu na Peugeote na približne 5.000 eur.

Tragédia na ceste: Zomreli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

„Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Novom Meste nad Váhom  už v tejto veci začal trestné stíhanie, a to pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví,“ uzavrela hovorkyňa. Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu