Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hilary Duff sa druhýkrát vydala: Skromná svadba u nej doma... FOTO mladomanželov!

Hilary Duff sa vydala za pesničkára a hudobného producenta Matthewa Komu. Zobraziť galériu (7)
Hilary Duff sa vydala za pesničkára a hudobného producenta Matthewa Komu. (Zdroj: Twitter/@WeddingbellsMag)

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Hilary Duff sa vydala za pesničkára a hudobného producenta Matthewa Komu. Dvojica si povedala svoje áno v sobotu 21. decembra počas malého obradu v Los Angeles.

"Svadba bola u nej doma. Bola malá a skromná. Len rodina a blízki priatelia," opísal sobáš nemenovaný zdroj magazínu People. Tridsaťdvaročná umelkyňa aj jej rovnako starý manžel sa so sobášom pochválili na službe Instagram. Obaja na nej zverejnili fotografiu, na ktorej pózujú v svadobnom oblečení pri aute s nápisom "mladomanželia".

Duff a Koma tvoria pár od roku 2017. Zasnúbili sa pred siedmimi mesiacmi. Dvojica má spolu dcéru Banks Violet Bair, ktorá sa narodila vlani v októbri. Duff má aj sedemročného syna Lucu Cruza, ktorého otcom je jej bývalý manžel Mike Comrie.

Hilary Erhard Duff je známa zo seriálu Lizzie McGuire (2001 - 2004) či snímok ako Dvanásť do tucta (2003), Popoluškin príbeh (2004), Nikdy to nevzdávaj (2004), Dokonalý chlap / Pán Božský (2005) alebo Miliónové kočky (2006). V súčasnosti účinkuje v seriáli Younger (2015). Na konte má päť štúdiových albumov - Santa Claus Lane (2002), Metamorphosis (2003), Hilary Duff (2004), Dignity (2007) a Breathe In. Breathe Out. (2015). Všetky s výnimkou prvého sa dostali do prvej päťky amerického rebríčka Billboard 200.

Viac o téme: SvadbaHerečkaHilary DuffMatthew KomuHudobný producent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu