Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lyžovačka podľa známej komičky: Zahalená od hlavy po päty a... Holé prsia!

Chelsea Handler Zobraziť galériu (11)
Chelsea Handler (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Opäť to urobilla! Moderátorka a komička Chelsea Handler (44) už pred pár rokmi zverejňovala na internete fotky svojich nahých pŕs. Takýmto spôsobom totiž chcela poukázať na pravidlá instagramu. Ten zábery s odhalenými ženskými bradavkami odstráni, avšak tie, na ktorých je do pol pása vyzlečený nejaký muž, nepredstavujú žiaden problém. Známa blondínka sa v týchto dňoch vyobliekala ako na lyžovačku a zverejnila poriadne zaujímavé zábery.

„Pozrite sa, rešpektujem pravidlá!” takýmito slovami sa Chelsea Handler nedávno prihovorila svojim priaznivcom.

Na instagrame zverejnila video, ktoré ju zachytáva oblečenú v lyžiarskej kombinéze, na nohách má lyžiarky a na hlave prilbu. Fanúšikom pri tom hovorí o svojich lyžiarských návykoch. Zaujímavé je, že v dlaniach si drží nahé prsia. 

Tie v istej chvíli Chalsea od zovretia vyslobodila, avšak dbala na to, aby neporušila pravidlá instagramu. K spomínanému videu priložila aj fotku, na ktorej si bradavky prekryla emotikonom pomarančov. Známa komička tým svojich fanúšikov pobavila a v podobnom duchu sa niesol aj jej vianočný pozdrav. Ten nájdete v GALÉRII>>

Chelsea Handler
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

Chelsea Handler
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chelsea Handler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu