Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dara Rolins: Prvé vystúpenie po tragickej nehode!

Dara Rolins sa čoskoro opäť postaví na pódium. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins sa čoskoro opäť postaví na pódium.

PRAHA – Už sa neskrýva! Dara Rolins (37) po nehode, pri ktorej zahynul Jiří Rotrekl (†63), odvolala všetky svoje koncerty. Čoskoro však opäť začne vystupovať. V Banskej Bystrici sa ukáže zrejme ešte predtým, než polícia uzavrie vyšetrovanie tragickej nehody!

Návrat k práci! Dara Rolins čoskoro preruší svoju pauzu a začne opäť vystupovať. Svoje aktivity zrušila po tragickej nehode, ktorá sa stala 10. júla. Dva mesiace po zrážke s motocyklistom sa však opäť postaví na pódium.

Zisťovali sme totiž, či je speváčka už dosť silná na to, aby opäť vyšla na javisko. „S vystupovaním začínam v polovici septembra. Po období, kedy som zrušila všetku prácu, cítim, že je na mieste vrátiť sa pomaly, ale isto, späť k môjmu životu, ktorý milujem. Kvôli sebe, aj kvôli dcérke Laure,“ prezradila nám Dara. Ako sme zistili, verejne sa Rolins predvedie 18. septembra v Banskej Bystrici na oldies diskotéke.

Prekvapujúco však blondínka presunula svoje obchodné aktivity. Svoju novú predajňu s nábytkom mala otvárať už v polovici septembra v Prahe a neskôr aj v Bratislave. Slávnostná ceremónia sa však posunula až na začiatok októbra. „Dúfame, že vtedy už budeme vedieť výsledky vyšetrovania a na otvorení bude teda lepšia atmosféra,“ povedala nám speváčkina manažérka Skallová.

Ako však prezradila, dôležitejším dôvodom je vraj prestížny hosť. „Majiteľ jedného karibského komplexu, pre ktorého sme navrhli kolekciu prestierania, prejavil záujem prísť na otvorenie. Z pracovných dôvodov sa však môže dostaviť až v októbri. Hlavne kvôli nemu sa táto udalosť presúvala,“ tvrdí manažérka. Ak však vyšetrovanie nehody nebude dovtedy uzavreté, asi ani dôležitý hosť speváčku nerozveselí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu