Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sviatky po novom: Vianoce Ivety Malachovskej preč z domu!

Iveta Malachovská nestrávi Štedrý večer doma. Zobraziť galériu (6)
Iveta Malachovská nestrávi Štedrý večer doma. (Zdroj: Instagram IM)

BRATISLAVA - Iveta Malachovská (54) patrí medzi stálice RTVS a tiež medzi milovníkov Vianoc. Každoročne ich trávila so svojím manželom Martinom (51) a dcérou Kristínou (25) doma. Tento rok je však všetko inak. Jej jediné dieťa sa totiž v júli vydalo a tieto sviatky už strávi ako vydatá pani. A kde bude sympatická moderátorka sviatkovať?

V júli tohto roku vydávala Iveta Malachovská svoju jedinú dcéru. Z Kristíny je tak dnes mladá pani Kocianová a tieto Vianoce sú jej prvé s novým priezviskom a najmä s manželom. Keďže doteraz vždy sviatkovala moderátorka s manželom Martinom Malachovským a ich dcérou, ako to bude tento rok? Doma na Štedrý deň nebude.

Vianoce Ivety Malachovskej po novom a... TIETO darčeky ňou poriadne zamávali!
„Naša dcéra nás pozvala spoločne so svojím manželom k nim do bytu, a tým pádom odo mňa sa očakáva, myslím, iba vyprážaný kapor, z čoho mám obrovskú radosť, samozrejme, pretože môžem si trošku vydýchnuť. A keďže ona je oveľa zdatnejšia v kuchyni, tak sa veľmi teším, čo nám s manželom pripraví,” prezradila nám svoje plány na tento rok Iveta.

Kým však bola jej dcéra slobodná, Vianoce vždy trávili spolu a mali aj spoločný rituál. „My sme trávievali vždy spolu ako rodina a kým žila moja mamička, ktorá minulý rok zomrela, tak sme vlastne vždy prvý sviatok vianočný aj so sestrou a s jej rodinou boli u mamičky a potom sme boli zase u druhých rodičov,” povedala pre topky.sk.

Zároveň si sympatická stálica verejnoprávnej televízie uvedomuje, že spoločne strávené sviatky s tými, ktorých máme radi, sú čoraz väčšia vzácnosť. „Ako starneme tak, bohužiaľ, sa musíte vyrovnať aj s tým, že vám odchádzajú tí najmilovanejší a najbližší a budete sa musieť pripraviť na to, že možno to nepotrvá tak dlho a budeme na Vianoce len my dvaja. Ale ja budem šťastná, keď budeme čo najdlhší čas len my dvaja, aby nám bolo spolu dlho dobre,” zasnívala sa Iveta, ktorá si želá byť so svojím milovaným manželom čo najdlhšie.

Iveta Malachovská v júli vydala dcéru a na Vianoce ich Kristína pozvala k sebe.
Zobraziť galériu (6)
Iveta Malachovská v júli vydala dcéru a na Vianoce ich Kristína pozvala k sebe.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Iveta Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu