Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drsné slová Mojsejovej o Braňovi: Nespoľahlivý alkoholik, pri ktorom som si užila svoje!

Nora Kabrheľová Mojsejová a Braňo Mojsej Zobraziť galériu (9)
Nora Kabrheľová Mojsejová a Braňo Mojsej

BRATISLAVA- Nenechala na ňom nitku suchú! Niekdajšiu najznámejšiu východniarku Noru Kabrheľovú Mojsejovú (58) sme pred pár dňami navštívili v jej novom dome v Maďarsku a vyspovedali sme ju. Usmievavá a rázna brunetka otvorene odvetila na každú našu zvedavú otázku. Prezradila aj to, že ľutuje manželstvo s Mojsejom, prečo to skončilo, čo všetko musela v manželstve pretrpieť i to, či sú v kontakte. Čítajte!

Manželia Mojsejovci boli roky najsledovanejším párom na Slovensku. Odvtedy ako sa po prvýkrát v roku 2004 objavili v markizáckej šou Vilomeniny, mútili vody šoubiznisu. Nielen kvôli ich extravagantnému a luxusnému spôsobu života, ale aj kvôli ich svojráznym verbálnym prejavom – čo na mysli, to na jazyku. Hoci by v tom čase iba málokto povedal, že tí dvaja sa raz rozvedú, stalo sa. Po niekoľkých verejných Mojsejových alkoholických excesoch, či afére s prostitútkami, to Nora nakoniec vzdala a požiadala v roku 2012 o rozvod.


Mojsejová trpko oľutovala: Toto by už nikdy nespravila!


Zaujímalo nás preto, ako zvládala to, že jej muž sa takto verejne opíjal a musel absolvovať niekoľkokrát protialkoholické liečenie. Trápilo ju to? „Ja som celý čas bola v kŕči, pretože my sme mali podpísané zmluvy. Najhoršie, čo vás môže v živote stretnúť, je nespoľahlivý človek. Keď máte za partnera, či už alkoholika, feťáka, kur*vníka, nech je hocičo, ale keď  je nespoľahlivý a nemôžete mu dôverovať. Ja som mu jednoducho neverila, že to zvládne, rozumiete, ja som bola stále v strachu - či príde na tu live-ku, či sa neopije. Ja som sa bála za neho. Boli všelijaké titulky v novinách, vo všelijakých pózach, a sú... Vidím aj teraz, čiže nič sa nezmenilo, iba teraz nie je pod kontrolou. Janka ho asi málo kontroluje... Keď bol so mnou, tak aspoň časť musel dodržiavať, aspoň si to dodnes myslím, som ho tlačila do toho, ale to tiež nie je nejaké víťazstvo. Lebo ten človek on potrebuje piť, on sa môže na mňa hocikedy vykašľať. Ja som bola v neustálom kŕči, či sa niečo nestane, tam boli obrovské pokuty, lebo to bolo živé vysielanie. Bolo ich niekoľko. Či bude v stave ísť, či vôbec príde, lebo my sme mali také manželstvo, že ja som ho aj týždeň nevidela, ja do dnešného dňa neviem, kde ten človek bol. Ja som sa ho to raz opýtala, nedostala som odpoveď , a potom som sa ho to už nikdy nepýtala, lebo on mi to ani nepovedal, a potom vás to už ani nezaujíma, asi tak. Užila som si svoje, užila som si toho dosť," odvetila otvorene Nora.

Zaujímalo nás aj to, či je pravda, že ľutuje manželstvo s ním. „Áno, hej, toto všetko s tým súvisí. Skoro 10 rokov bez pol roka sme boli spolu, myslím. V novembri sme sa rozviedli a vo februári by to bolo 10 rokov, ale musím povedať aj to, že posledné 2 roky sme už ani nežili vôbec nie ako manželia, ani ako kamaráti, s ním sa to jednoducho nedalo. S ním sa nedalo komunikovať, tam je proste ten alkohol, či chce, alebo nechce, a toto všetko to má na svedomí. A môže vydať 500 kníh a môže presviedčať milión ľudí, že už nie, stále to tak bude a je to tak, lebo ja to vidím,“ tvrdila najznámejšia východniarka. 

Okrem toho nám Nora prezradila, či dôvodom rozvodu bol iba alkohol, alebo aj niečo iné. „Aj niečo iné, proste sa mi sprotivil, keď to mám takto povedať, už som ho mala dosť, aj tých jeho rečí, aj jeho, aj všetkého toho, čo s Mojsejom súviselo, proste som toho mala po krk. A som rada, že je to tak a mala som to urobiť dávno. Hneď vtedy prvýkrát, keď som chcela po roku, možno dnes by som bola inde,“ otvorene priznala dnes už pani Kabrheľová, ktorá netajila, že jej vtedajšieho muža nemali radi ani jej najbližší. „Moja rodina nikdy nebola nadšená tým, že som si ho vzala. Moja matka bola z toho hotová, ani moja sestra sa s ním nestýkala, nikto,“ priznala brunetka, ktorá tvrdí, že už v kontakte s Mojsejom nie je.

„Vôbec nie sme v kontakte. Potrebovala som odkomunikovať nejaké veci, ktoré sa budú teraz riešiť súdne, pretože nechcel komunikovať. Podal na mňa trestné oznámenie s tou svojou partnerkou, že sme sa tam s Versačem dobíjali, čo vôbec nie je pravda. Ja som mu slušne napísala sms-ku, že sa s ním potrebujem stretnúť a dať určité veci do poriadku, nebol ochotný, budeme musieť súdne riešiť, nič sa nedá robiť,“ dodala na záver Nora, ktorá nám prezradila aj to, ako trávila 13 mesiacov za mrežami, čo ju držalo nad vodou a ako to celé zvládala. Viac sa dozviete zajtra!

Nora Kabrhelova Mojsejová pozdrav

Viac o téme: Nora MojsejováBraňo Mojsej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu