Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odvážna slovenská herečka odhalila 53-ročné telo: Vyzliekla šaty a... Fuuu!

Yvetta Blanarovičová Zobraziť galériu (4)
Yvetta Blanarovičová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Tento rok oslávi slovenská herečka Yvetta Blanarovičová svoje 54. narodeniny. No odvaha a sexepíl jej ani v takomto veku rozhodne nechýbajú. Dôkazom sú jej najnovšie fotky, ktoré nafotila pre isté české kaderníctvo. Plavovláska si vyzliekla šaty a... Svoje zrelé telo ukázala len v sexi čipkovanej spodnej bielizni!

Yvetta Blanarovičová je rodená Slovenka, no viac ako u nás je známa u našich západných susedov. Práve tam pred pár dňami plavovláska nafotila poriadne odvážne fotky. Najmä, keď prihliadame na fakt, že kráska tento rok oslávi svoje 54. narodeniny. 

No a zatiaľ čo mnohé iné ženy sa v jej veku pýšia titulom babka, ona ju nepripomína ani náhodou. Pred objektívom fotoaparátu totiž odhodila šaty a pózovala len v sexi čipkovanom body. A pri pohľade na ňu by len málokto tipoval, že prekročila prah 50-ky. Veď na svojom tele nemá ani gram tuku a o celulitíde zrejme ani nepočula.

Žiadne prísne hladovky však nedrží. „Nedržím žiadnu diétu. Skôr je to o tom, že aj v divadle musím byť v kondícii. Aby som mohla udýchať svoje postavy. Nemôžem si dovoliť ležať pri televízii a jesť chipsy,“ priznala plavovlasá kráska.

Yvette Blanarovičovej by len málokto tipoval, že tento rok oslávi svoje 54. narodeniny.
Zobraziť galériu (4)
Yvette Blanarovičovej by len málokto tipoval, že tento rok oslávi svoje 54. narodeniny.  (Zdroj: super.cz/Michaela Feuereislová)

 

Focení a kontrola...#foto #hair #hairweare #liborsmrzhairweare #danielzahradka_photography #styling #actress #action #fashions # #hair #

Príspevok, ktorý zdieľa Yvetta Blanarovičová (@yvettablanarovicova),

 

Viac o téme: Yvetta Blanarovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu