Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľká sranda v štúdiu Televíznych novín: Uťahovali si aj zo známej herečky!

V markizáckych TN bolo veselo Zobraziť galériu (6)
V markizáckych TN bolo veselo

BRATISLAVA - Bolo im do smiechu! Moderátorov Televíznych aj Športových novín pobavila v stredu reportáž o netradičných menách. Hoci nebola posledná, Patrik Švajda (43) sa k nej s chuťou vrátil a svojimi poznámkami rozosmial Zlaticu Švajdovú Puškárovú (38) aj Janu Hospodárovú (39). Zrejme nevedomky si však uťahovali aj z herečky Viki Rákovej (34).

Televízne noviny včera priniesli reportáž o menách, ktoré dostávali novorodenci na Slovensku v tomto roku najčastejšie. Nechýbala samozrejme ani zmienka o tých netradičných. 

A práve tie nenechali chladným Patrika Švajdu. „Mňa skôr zaujali ti mená,” vyhlásil po poslednej reportáži, ktorá sa týkala niečoho úplne iného. „Chimamanda Williamsová nevyhrala nejaký turnaj?” pýtal sa pobavene šporťáčky Jany Hospodárovej, čím rozosmial nielen ju, ale aj svoju manželku Zlaticu Švajdovú Puškárovú. 

Moderátor ale pokračoval ešte ďalej. „Alebo netrénoval ju Bendegúz Becker?” zahlásil, na čo Jana vybuchla do smiechu. Markizáci si ale takto nevedomky uťahovali aj z herečky Viki Rákovej, ktorá kedysi v ich televízii hviezdila v legendárnych Susedoch. Práve brunetka totiž svojho zatiaľ jediného potomka pomenovala Bendegúz. Ide o maďarské meno, no nie úplne bežné. 

Viac o téme: Zlatica PuškárováJana HospodárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu