Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odhalená a sexi: Kristina, toto si naozaj ty?!

Kristina nafotila zvodné snímky. Zobraziť galériu (6)
Kristina nafotila zvodné snímky.

BRATISLAVA - Dozrieva! Kristína Peláková (26) bude zrejme vždy vyzerať mladšie, než je jej skutočný vek. Najnovšie však zahodila imidž nevinného dievčatka. Urobila tak pri príležitosti vzniku nových promo fotografií, na ktorých pózovala ako zmyselná žena. Niektoré snímky dokonca navodzujú dojem nahoty.

Radikálna premena! Speváčka Kristina vždy tak trochu provokovala svojimi promo zábermi. No napriek tomu, že na nich bola za sexi cicu, stále pôsobila pomerne dievčensky. To sa však tento rok zmenilo.

Tmavovláska nafotila snímky, na ktorých vyzerá inak ako doteraz. Jej vizáž aj oblečenie ju stavajú skôr do pozície takzvanej femme fatale. „Zámerom bolo stvárnenie Kristiny ako ženy a nie dievčatka, ako bola často vnímaná,” prezradila nám stylistka Miroslava Dobiš Michalková, ktorá má speváčkin nový imidž na svedomí.

Keďže však cieľom bolo upozorňovať na samotnú Pelákovú a nie na oblečenie, vznikli aj „odvážnejšie” fotografie. Speváčka bola nasnímaná tak, že výsledok vytvára dojem nahoty. Ako sme však boli ubezpečení, takto ďaleko v skutočnosti zatiaľ nezašla.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu