Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pyco, Tina, Rytmus, Pauhofová... na zozname vraha! Kto prežije?

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Bude to poriadny masaker a potečú litre krvi! Prvý slovenský horor Fabrika smrti - mladá krv má už svoje obsadenie. Zahrajú si v ňom aj známe osobnosti bez hereckých skúseností. Režisér snímky Gejza Dezorz prezradil, že niektoré skončia rozsekané na kúsky. Topky.sk vedia, kto prežije.

V horore si zahrá mladá herecká hviezda Táňa Pauhofová, ale aj neherci – moderátor Martin Pyco Rausch či speváci Tina a Rytmus. „Bude to partia mladých ľudí ohrozovaná psychopatickým vrahom,“ povedal režisér Gejza Dezorz. Ako sme zistili, vrahom bude česká hviezda Jan Antonín Duchoslav.

Príbeh je jednoduchý. Ako povedal režisér, klasický horor, ale so zaujímavou pointou. Topky.sk však už základný koniec filmu poznajú! „Všetci zomrú,“ prezradil Dezorz. Čo sa však stane s vrahom? „Zabije ho taká final girl, čiže jedno dievča prežije,“ dozvedeli sme sa. Samozrejme, že sme hneď zisťovali, ktorá zo slovenských krások to bude. Zomrie Tina alebo na konci odstaví vraha? „Ja nič na konci riešiť nebudem,“ povedala nám čokoládová speváčka. Zostáva teda Táňa Pauhofová! Tá sa však z tlačovej konferencie ospravedlnila. Fabrika smrti sa začne nakrúcať vo februári a tvorcovia si trúfajú film dokončiť za menej ako 30 dní.



Herecké obsadenie hororu Fabrika smrti


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu