Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zistili sme, kde trávia naše celebrity voľný čas, keď navštívia Košice. Žiadny bar ani hotel nečakajte!

Pred svojím vystúpením a krstom albumu Dúha, relaxovala Dara na Klinike Envy v Bratislave. PR článok Zobraziť galériu (7)
Pred svojím vystúpením a krstom albumu Dúha, relaxovala Dara na Klinike Envy v Bratislave.

Mnoho našich hercov, spevákov, moderátorov či módnych návrhárov má počas pracovného týždňa plné ruky práce a svoj kalendár majú viac než preplnený. Preto je pre nich cenná každá chvíľa, kedy si môžu na chvíľu oddýchnuť, zrelaxovať a urobiť niečo pre seba a svoje zdravie. Pokiaľ sa náhodou nachádzajú v metropole východu - Košiciach, majú tu k dispozícii jedno jedinečné miesto, ktoré im všetky tieto požiadavky spĺňa. Sú to priestory Kliniky estetickej medicíny ENVY.

Medzi najznámejšie tváre nášho šoubiznisu, ktoré pravidelne využívajú všetko, čo Klinika ENVY ponúka, je módny návrhár Fero Mikloško a jeho bývalý partner, ale ešte stále spolupracovník Rasťo Holubec. Fero podstúpil kozmetické ošetrenie a Rasťo vychytávky v podobe relaxu, hydratácie, masáže a anti-age ošetrení.

Služby Kliniky ENVY pravidelne využíva pri svojej návšteve Slovenska aj popová speváčka Dara Rolins. Tá si naposledy oddýchla a zrelaxovala pred večerným krstom svojho nového albumu. Kozmetické ošetrenie podstúpila síce v Bratislave, ale blízke sú jej aj priestory košickej pobočky, ktoré v minulosti navštívil aj herec a spevák Tomáš Palonder, Natália Puklušová, Thomas Puskailer či Lina Mayer.

O Klinike ENVY

Klinika ENVY je najväčšia klinika poskytujúca služby v oblasti zdravia a krásy na Slovensku. Centrála kliniky sa nachádza v Košiciach a jej ambulancie nájdete aj v mestách Prešov, Poprad, Bratislava, a čoskoro už aj v Žiline. Už takmer 9 rokov patrí medzi vyhľadávané kliniky a jej služby ocenili mnohé známe slovenské a české osobnosti. V ponuke služieb kliniky nájdete ošetrenia a zákroky z oblasti: plastickej chirurgie, liposukcie, estetickej dermatológie, laserovej medicíny, lekárskej kozmetiky, interného oddelenia, oddelenia optimálnej výživy a regulácie hmotnosti a aj ambulanciu trichológie. Moderné prístrojové vybavenie, tím skúsených profesionálov a individuálny prístup sú samozrejmou súčasťou tohto špičkového zdravotníckeho zariadenia.

www.envyklinika.sk     www.vedakrasy.sk   recepcia@envyclinic.sk  www.envymagazin.sk

kontakt: 055/ 676 1666 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu