Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dara Rolins prichytená v Bratislave! Vieme, kde trávila chvíle pred slovenským krstom albumu

PR článok Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: PR)

Speváčka Dara Rolins splnila prianie svojich fanúšikov a po niekoľkých rokoch vydala nový album s názvom ETC. Ako sa na umelkyňu jej formátu patrí, odpremiérovala ho aj pred slovenským publikom na párty, počas ktorého pokrstila svoj nový hudobný počin. Ešte predtým, než sa svojim fanúšikom ukázala v známom podniku v centre Bratislavy, odskočila si trošku zrelaxovať a oddýchnuť. Nám sa podarilo zistiť, kam.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Dara dbá o svoju postavu aj vizáž, a má blízko aj ku skrášľovacím procedúram Kliniky ENVY, ktorá má najnovšie svoju pobočku aj v našom hlavnom meste. A práve tu sa speváčka rozhodla, že strávi pár chvíľ pred svojím večerným vystúpením. Bola to totiž práve ona, ktorá prednedávnom krstila novootvorené priestory kliniky v bratislavskej Petržalke a tak je logické, že práve sem viedli jej kroky. Známa speváčka si dopriala procedúru, vďaka ktorej vyzerala na svojom večernom krste očarujúco. "Je pravda, že o takéto momenty sa s vami tak často nedelím. Sú to tie chvíle, kedy je žena "vypnutá", odpočinkový režim, reštart, STK… ako len chcete. Tu v Bratislave sa chodím vypnúť a zase rozsvietiť do Kliniky ENVY. Viem, že to, čo mi chýba v poslednej dobe úplne najviac, je spánok, ale než zaspím ako Šípková Ruženka na blížiacej sa dovolenke, potrebujem malú, zato účinnú výpomoc - laserový peeling je na ceste. Vyskúšané, odporúčam," prezradila Dara svojim fanúšikom prostredníctvom svojho instagramového konta.

Bližšie informácie o laserovom peelingu nájdete tu: 

http://www.envyclinic.sk/sk/oddelenia-a-zakroky/laserovy-peeling-pleti

O klinike ENVY

 ENVY Klinika je najväčšia klinika poskytujúca služby v oblasti zdravia a krásy na Slovensku. Centrála kliniky sa nachádza v Košiciach a jej ambulancie nájdete aj v mestách Prešov, Poprad, Bratislava a čoskoro už aj v Žiline. Už vyše 8 rokov patrí medzi vyhľadávané kliniky a jej služby ocenili mnohé známe slovenské a české osobnosti. V ponuke služieb kliniky nájdete ošetrenia a zákroky z oblasti: plastickej chirurgie, liposukcie, estetickej dermatológie, laserovej medicíny, lekárskej kozmetiky, interného oddelenia, oddelenia optimálnej výživy a regulácie hmotnosti a aj ambulanciu trichológie, transplantácie vlasov a angiológie. Moderné prístrojové vybavenie, tím skúsených profesionálov a individuálny prístup sú samozrejmou súčasťou tohto zdravotníckeho zariadenia.

www.envyklinika.sk   www.vedakrasy.sk   recepcia@envyclinic.sk  www.envymagazin.sk

kontakt: 055/ 676 1666 

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu