Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bezdomovkyňa Gyöngyi z Talentu: Odtiaľto ušla... Pozrite, ako hrozne žili jej rodičia!

Gyöngyi Bodišová aktuálne súťaží v jojkárskom Talente. Zobraziť galériu (9)
Gyöngyi Bodišová aktuálne súťaží v jojkárskom Talente.

DULOVCE - Radšej od nich utiekla! Gyöngyi Bodišová (22) vyrástla v detskom domove a jej rodina sa o ňu príliš nezaujímala. Keď k nim aj prišla, ocitla sa v zlých podmienkach a ešte ju údajne aj okradli. Namiesto pod jednou strechou s blízkymi tak skončila na istý čas na ulici. Pozrite, ako žijú jej rodičia.

Gyöngyi Bodišová kedysi zažiarila v úplne prvej talentovej šou, ktorú na Slovensku vysielala televízia Markíza. Teraz skúša šťastie vo federálnej verzii na Jojke. Práve dnes sa rozhodne, či rovnako ako minule postúpi do finále. 

Pred rokmi sa o ňu vďaka súťaži začala zaujímať aj jej rodina. Gyöngyi totiž s nimi nežila, ale vyrastala v detskom domove. „Ako som ju porodila, dala som ju do dojčenského ústavu,“ povedala nám jej matka Anna. A rovnako skončili aj ďalšie z jej trinástich detí. 

Pred siedmimi rokmi, keď sme ich navštívili, žili Bodišovci v jednej miestnosti so svojimi siedmimi deťmi a niekoľkými vnúčatami. V ďalších dvoch izbách žili so svojimi príbuznými strýko a sesternica. 

Podľa našich informácií sa dodnes skoro nič nezmenilo a Gyöngyini rodičia stále žijú v Dulovciach. Len ich dom možno medzitým ešte viac schátral. Napriek tomu sa po opustení detského domova nechala nádejná speváčka presvedčiť a prišla „domov”. Otrasné podmienky a krádež jej vecí ju však vyhnali preč. Radšej skončila na ulici... Až kým sa jej neujal 67-ročný Vlado, s ktorým aktuálne žije a ktorý ju prihlásil do Talentu. 

Takto žila pred siedmimi rokmi rodina Gyöngyi Bodišovej. V Dulovciach sú doteraz.
Zobraziť galériu (9)
Takto žila pred siedmimi rokmi rodina Gyöngyi Bodišovej. V Dulovciach sú doteraz.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu