Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kelly (37) porodila po 20 potratoch: Neuveríte, čomu vďačí za vytúžené bábätko!

Kelly je azda najšťastnejšou matkou na svete
Kelly je azda najšťastnejšou matkou na svete (Zdroj: profimedia.sk)

BIRMINGHAM – Moseleyovci z Birminghamu nikdy nestrácali nádej a vyplatilo sa. O vytúžené dieťatko sa pokúšali dlhé roky, no až neuveriteľných 20 krát to skončilo potratom. Lekári Kelly a Alana presviedčali, aby s ďalším snažením prestali a ukončili tak svoje nekonečné trápenie. Oni sa však rozhodli ešte posledný krát zariskovať a oslovili odborníka na potraty, ktorý im odporučil netradičnú liečbu. A čuduj sa svete, dnes sa tešia z krásneho zdravého chlapčeka!

Zdalo sa, že osud Moseleyovcov je už spečatený a nikdy sa nebudú môcť tešiť zo spoločného dieťatka. Opak bol však pravdou. Nádej im svitla vo chvíli, keď v televízii zazreli odborníka na potraty a gynekológa Hassana Shehatu, ktorý opisoval netradičnú liečbu ako predísť smrti dieťatku pred pôrodom. Mamičky počas nej berú lieky na maláriu a artritídu, ktoré majú telu zabrániť, aby útočilo na nenarodené dieťa, píše Daily Mail.

Kelly a Alan boli ochotní podstúpiť takmer všetko, aby sa dočkali vytúženého dieťaťa a neváhali tak vyskúšať ani túto metódu. A jej výsledkom je teraz už 9-mesačný zdravý chlapček Tyler, ktorého rodičia označujú za živý zázrak. „Stále nemôžem uveriť tomu, že Tyler je tu. Je to zázrak,“ teší sa Kelly a verí, že jej príbeh bude inšpiráciou aj ostatným ženám, aby sa nikdy nevzdávali.

Kelly bola prvou ženou, ktorá túto liečbu podstúpila a odvtedy zabrala už ďalším vyše 10 mamičkám. Podľa gynekológa a pôrodníka Hassana ide o úžasný lekársky prelom. Posledné desaťročia sa venoval výskumu ako pomôcť ženám, ktoré trpia opakovanými potratmi. „Zistili sme, že niektoré ženské bunky sú tak agresívne, že útočia na tehotenstvo, pretože sa domnievajú, že plod je cudzím telesom,“ vysvetlil Hassana.

To isté sa podľa neho dialo aj v tele Kelly. Predpísal jej preto hydroxychlorochín, ktorý sa užíva proti malárii a potláča imunitný systém. Tyler síce neprišiel na svet prirodzenou cestou a po pôrode musel hneď do inkubátora, keď však nabral potrebné kilogramy, rodičia si mohli svoj malý zázrak vziať domov.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu