Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Blechovej akty: Podraz bývalého milenca?!

Martina sa za svoje telo nehanbí a akty by nafotila znova. Zobraziť galériu (12)
Martina sa za svoje telo nehanbí a akty by nafotila znova.

BRATISLAVA - Obnažená Martina Blechová (20) ležiaca na gauči v erotických pózach, tak to už bolo priveľké sústo aj na jej príbuzných. Po tom, ako odvážne fotografie nádejnej Nevesty pre milionára včera zverejnil Nový Čas, sa ozvali jej sestry Helena a Zuzana. Tie sa domnievajú, že mohlo ísť o pomstu Martininho exmilenca! „Sú to fotky zo súkromného archívu. Nafotil to jej bývalý frajer. Asi na nich dobre zarobil,“ hromžia Blechovej príbuzné.

O existencii Martininých fotografií v luxusnej spodnej bielizni jej sestry vedeli. „Maťa nám ich ukázala už dávnejšie. Sú pekné. My ju v tom síce nepodporujeme, ale ani jej nič nezakazujeme. Je dospelá a má krásne telo. Chcela to využiť. Mala za to dobre zaplatené, išlo teda o jej rozhodnutie,“ hovorí Helena Jánošíková (31), staršia sestra Martiny Blechovej. Pripája sa k nej aj najstaršia z rodiny 33-ročná Zuzana: „Každý má nejakú profesiu a Maťa si zarobila takto.“

Hrôzu a zdesenie v rodine však spôsobili úplne odhalené snímky najmladšej z rodu Blechovcov. Tieto fotografie pochádzajú podľa jej príbuzných zo súkromného archívu! „Nafotil ju jej bývalý frajer. Nechápem, ako sa mohli dostať do redakcie. Zrejme ich dobre speňažil,“ rozhorčuje sa pani Helena, ktorá z úmyslu uškodiť Martine a z pomstychtivosti nepriamo obviňuje sestrinho exmilenca. „Určite si to s ním ešte vydiskutujem,“ zastrája sa.

Nový Čas získal k téme šteklivých snímok aj vyjadrenie obnaženej súťažiacej z markizáckej reality show. Martinu prešľap z minulosti dodnes nemrzí: „Neviem presne, ktoré fotky máte na mysli, ale s nahotou nemám problém. A ovplyvnila ma aj finančná ponuka,“ zdôrazňuje Bratislavčanka, no výšku honoráru za profesionálne akty nemieni prezradiť. Martina by v budúcnosti podobnú ponuku neodmietla, samozrejme, keby bola slušne honorovaná. Blechovú trápia výčitky svedomia len s ohľadom na rodičov, ktorým bude musieť kadečo ozrejmiť. „To bude úplný koniec. Mama to bude ťažko znášať. Ale pokúsim sa jej to vysvetliť,“ obáva sa návratu domov kráska. Či to bude už v najbližšom kole súťaže, ak ju Novotný vyradí z hry, uvidíme už v piatok večer na Markíze.

Finalistky show Nevesta pre milionára >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu