Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Policajt s 3,4 promile strieľal na Dlhých dieloch!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Opitý policajt včera na bratislavských Dlhých Dieloch zablokoval cestu, keď sa to jednému občanovi nepáčilo vystrelil. Prípad už vyšetruje inšpekcia ministerstva vnútra a policajta okamžite prepustia.

Ako informoval riaditeľ Komunikačného odboru Kancelárie ministra vnútra SR Gábor Grendel, "vyšetrovateľ inšpekcie ministerstva vnútra začal preverovať incident, pri ktorom mal opitý policajt strieľať po občanovi. Túto udalosť nahlásil samotný poškodený".

Muž, na ktorého mal policajt strieľať včera na poludnie na policajnej telefonickej linke 158 oznámil, že po ňom strieľa vodič, ktorý svoje auto zaparkoval v strede cesty na bratislavských Dlhých Dieloch. Podľa jeho slov, majiteľa auta vyzval, aby neblokoval cestu.

"Následne Ján M. z Útvaru zvláštnych policajných činností Prezídia Policajného zboru vystrelil služobnou zbraňou. Našťastie nikoho nezranil. Policajná hliadka ho zadržala a predviedla na výsluch. V krvi mu namerali 3,4 promile alkoholu. Za tento skutok bude okamžite prepustený z Policajného zboru," dodal Grendel.

Stali ste sa svedkom mimoriadnej udalosti? Boli ste pri tom a podarilo sa vám zachytiť unikátne okamihy? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom udalosti na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu