Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Róm z predvolebných plagátov SNS lúpil pri Senci

Lukáč Bart na predvolebnom bilborde
Lukáč Bart na predvolebnom bilborde

BRATISLAVA/SENEC - Róm Lukáč Bart, ktorý sa "preslávil" tým, že ho SNS pred parlamentnými voľbami dala na bilbordy, je v policajnej cele. Za lúpežné prepadnutie neďaleko Senca mu hrozí až osem rokov za mrežami.

Ako informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár, Bart spolu s iným mužom vo štvrtok ráno nastúpili do taxíka pred jednou zo seneckých herní.

"Počas jazdy povedal vodičovi, či nepočuje nejaký divný zvuk. Vodič následne zastavil vozidlo asi jeden kilometer za obcou Blatné v smere na obec Čataj," popísal udalosť hovorca.

Obaja muži vystúpili a Bart sa na svojho spoločníka vrhol. Ukradol mu peňaženku s 2250 eurami. Policajti ho však vypátrali takmer okamžite. Mediálne známy Róm skončil v cele a už sa pripravuje návrh na jeho väzbu.

Lukáč Bart bol aktérom kontroverznej bilbordovej kampane SNS pred tohtoročnými parlamentnými voľbami. Na bilbordoch vystupoval ako potetovaný tmavý muž s reťazou okolo krku. Pri ňom sa nachádzal nápis: "Aby sme nekŕmili tých, čo nechcú pracovať."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu