Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Pri Chotíne zahynuli rodičia so synom, včera mal rok

Toyota Yaris po čelnej zrážke
Toyota Yaris po čelnej zrážke

BRATISLAVA/KOMÁRNO – Pri čelnej zrážke zahynuli rodičia spolu so synčekom, ktorý mal v deň tragédie práve rok. Druhé dieťa prežilo s ťažkými zraneniami.

K havárii s mimoriadne tragickými následkami došlo v utorok večer okolo 18.15 hodine pri obci Chotín (okr. Komárno).

V aute sa viezla rodina z obce Svätý Peter. Vodič a otec rodiny (35) zomrel na následky ťažkých zranení pri prevoze do nemocnice. Jeho manželka (31) a synček Roderik, ktorý mal práve rok, smrteľným zraneniam podľahli na mieste. Druhého chlapčeka Dominika (7) s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice.

Ako uviedla polícia, vodič (50) autobusu sa plne nevenoval vedeniu autobusu a pri prejazde pravotočivou zákrutou prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s Toyotou Yaris. Vodič autobusu sa pri nehode nezranil, dychová skúška nepotvrdila požitie alkoholu. Komárňanská vyšetrovateľka už obvinila vodiča z obce Moča z usmrtenia a prečinu ublíženia na zdraví, za tieto trestné činy mu hrozí väzenie až na desať rokov. Policajti odhadli škodu na Toyote na 13 tisíc eur, na autobuse na dvetisíc. Informovala o tom nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu