Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čelnú zrážku pri Prešove vodička neprežila

Pri nehode zasahoval vrtuľník Zobraziť galériu (7)
Pri nehode zasahoval vrtuľník (Zdroj: SITA)

PREŠOV – Zrážka autobusu spoločnosti SAD s osobným vozidlom Mazda Demio na Župčianskom kopci sa skončila tragicky. V osobnom aute utrpeli ťažké zranenia vodička a jedno dieťa.

Ako uviedla hovorkyňa prešovskej Fakultnej nemocnice Drahoslava Skopárová, vodičku (30) prijali s mnohopočetnými zraneniami, ktorým na ARO krátko po 16:00 podľahla. Dieťa s ťažkým zranením previezli vrtuľníkom do košickej detskej fakultnej nemocnice. Hovorkyňa nemocnice Viera Horňáková informovala, že zranené dieťa prijali v kritickom stave.

V osobnom aute sa ľahko zranili spolujazdkyňa a jedno dieťa, obe nechali v prešovskej nemocnici na pozorovanie. V autobuse, v ktorom bolo sedem pasažierov a vodič, sa ľahko zranila jedna osoba. Pri nehode zasahovalo päť hasičov na dvoch vozidlách, potrebovali aj auto z hydraulickou rukou. Nehodu dokumentujú prešovskí policajti.

Informácie poskytol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Róbert Durkáč. Dopravná nehoda sa stala o 14:13. Cesta medzi Prešovom a obcou Svinia je uzavretá, obchádzka je možná po diaľnici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu