Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zrážka na D1: Dve obete a ťažko zranení funkcionári SNS

Posádka Seatu pri zrážke zahynula Zobraziť galériu (9)
Posádka Seatu pri zrážke zahynula

BRATISLAVA/TRENČÍN – Dvaja ľudia zahynuli dnes ráno pri čelnej zrážke na diaľnici D1 pri Novom Meste nad Váhom, ďalší dvaja sa zranili ťažko.

K nehode došlo ráno o 4:55, keď vodič Seatu Leon jazdil z doposiaľ nezistených príčin v protismere. Tam sa zrazil s Citroënom C5 s bratislavským evidenčným číslom. Vodič Seatu (61) a jeho spolujazdkyňa (59) na mieste zahynuli.

Dvojica v druhom aute sa ťažko zranila. V aute sedeli tlačový tajomník SNS Peter Paluš a volebný manažér strany Ľubomír Kováčik. Ťažké zranenie podľa polície utrpel vodič (41) a spolujazdec (61), ktorý sedel vzadu. Vedľa vodiča sedel v Citroëne aj ďalší spolujazdec (28), ktorý neutrpel žiadne zranenie. Ako uviedla polícia, jediný z nich bol pripútaný bezpečnostnými pásmi. Trojica smerovala na spomienkovú slávnosť k Malej vojne do Spišskej Novej Vsi.

Zranená dvojica skončila v trenčianskej fakultnej nemocnici. Kováčik so zlomeninu chrbtice a podozrením na roztrhnutie bránice. Paluš utrpel zlomeninu hrudného stavca a zlomeninu predlaktia. Stav pacientov podľa riaditeľa nemocnice Ľubomíra Lintnera ešte stále diagnostikujú, viac budú vedieť na obed.

Usmrteným aj ťažko zraneným bude podľa polície odobratá krv na zistenie alkoholu. Celkovú škodu na vozidlách odhadli na 25 tisíc eur. Diaľnica bola v smere z Bratislavy na Žilinu od 6:15 do 8:35 neprejazdná, dopravu v uvedenom čase odklonili v Hornej Strede. Informovala o tom trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová.

Zrážka na D1: Dve
Zobraziť galériu (9)

 

Stali ste sa svedkom mimoriadnej či zaujímavej udalosti? Podarilo sa vám ju vyfotografovať alebo nakrútiť? Pošlite nám svoje fotografie a video na adresu tipy@topky.sk alebo vo forme MMS na 0910 177 023. Ďakujeme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu