Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Besnenie mafie prežil tretí pasažier golfu

KOŠICE - Košické krvavé jatky sobotňajšej noci akoby zázrakom bez jediného škrabanca prežil tretí pasažier modrého golfa. Zachránila ho pohotová reakcia - keď počul streľbu, zohol sa na sedadlo.

Jeho priateľ Roman S. (= 29) sediaci za volantom, dostal smrteľnú strelu do hlavy a jeho priateľka skončila s prestrelenými nohami. Zraneniam podľahol aj údajný miestny mafián Jozef Eštok (= 30). Práve naňho mierili v osudnú noc mafiáni na košickej Watsonovej ulici.

Roman S. s priateľkou Annou R. (23) a ich spoločným kamarátom Patrikom B. sa v sobotu chceli ísť zabaviť a hľadali vhodný podnik. Nikoho z nich nenapadlo, že o pár minút prežijú peklo. Zaparkovali neďaleko blízkeho zábavného podniku. Anna vystúpila z auta, aby sa išla pozrieť, či majú otvorené. Zrazu sa spustila paľba. Vrahovia z idúceho auta samopalom strieľali do auta s Eštokom. Aj keď jeho mercedes zasiahli, so streľbou neskončili. Pálili ďalej. Náboje zo samopalu zasiahli aj vystrašenú Annu. S prestrelenými nohami sa ponáhľala naspäť do auta, aby povedala, čo sa deje. V golfe však už našla bezvládne telo svojho milého. Rany zo samopalu ho zasiahli do hlavy.

Ich známy Patrik mal nevýslovné šťastie. Keď začul streľbu, okamžite sa zohol na zadné sedadlo a strely ho akoby zázrakom minuli. Potom sa už začal boj s časom. Romana i Annu previezla záchranka do nemocnice. Annu síce boleli nohy, no dúfala, že lekári dokážu jej milému pomôcť. Roman však po prevoze do nemocnice zomrel. Rodina a blízki si stále kladú otázku: "Prečo sa to muselo stať?"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu