Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandál! Podrazáčka Ištvancová: Kúpila si postup za sto tisíc!

Paulína Ištvancová Zobraziť galériu (8)
Paulína Ištvancová

BRATISLAVA – Odhalenie! Topky.sk vypátrali, že speváčka Česko Slovenskej SuperStar Paulína Ištvancová (16) postúpila do finále iba vďaka tomu, že na jej číslo došli esemesky, ktorých hodnota presiahla stotisíc slovenských korún (cca 3 400 €).

Paulína Ištvancová postúpila na úkor Karolíny Majerníkovej! Na tom by nebolo nič zvláštne, keby niekto neposlal šestnásťročnej rodáčke z Dolnej Krupej počas pondelka enormný počet esemesiek v hodnote viac ako stotisíc korún (cca 3 400 €). Cena jednej je pritom 0,50 €. SIM karty, z ktorých prišli hlasy, sú podľa nášho zdroja registrované na meno jej otca. To, odkiaľ na to zháňa financie, je otázne. Špekuluje sa však o tom, že kvôli dosiahnutiu dcérinho úspechu predal automobil. Paulínin otec to ale popiera.

Vďaka tejto peňažnej investícii sa Paulína odlepila od dna a postúpila do finále. Aj napriek tomu, že ju porota spomedzi Sloveniek označila ako tú, ktorá by mala vypadnúť. Topky.sk už minulý týždeň ako prvé informovali o tom, že podobná situácia sa už stala počas semifinálového kola. Treba však podotknúť, že pravidlá nezakazujú a ani neobmedzujú počet poslaných esemes hlasov z jedného čísla. Nie je to však fér voči ostatným účastníkom, ktorí vypadli preto, že im nikto z blízkych „nezafinancoval“ postup.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme dali priestor na vyjadrenie aj televízii Markíza. „V súlade s podmienkami licenčnej zmluvy k projektu Česko Slovenská SuperStar sa nebudeme vyjadrovať k otázkam, ktoré sa týkajú výsledkov hlasovania pre jednotlivých súťažiacich,“ znie diplomaticky stanovisko zo Záhorskej Bystrice. Oslovili sme aj samotnú Paulínu. Na naše telefonáty nereagovala. Následne sme jej napísali esemesku. V nej sme sa Ištvancovej spýtali, či je spokojná s postupom do finále a či si myslela, že vypadne. Chceli sme od nej počuť aj to, ako plánuje vysvetliť neúmerne vysoký počet poslaných hlasov na jej číslo z malého množstva SIM kariet. Odpovede sme sa nedočkali.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu