Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hugo Hryc sa zabil pri nehode... auto roztrhlo na polovicu!

Hugo Hric Zobraziť galériu (19)
Hugo Hric

BRATISLAVA – Hugo Hryc († 22) bol synom herca a režiséra Andyho Hryca (59) a bratom producentky Wandy Hrycovej (30). Do povedomia sa dostal najmä v poslednej dobe, keď o svojej rakovine rozprával aj s médiami a takto verejne s ňou bojoval. Bohužiaľ, smrť si ho našla príliš skoro na jednej z bratislavských ciest.

Auto narazilo do stĺpa verejného osvetlenia, pričom ho roztrhlo na polovicu. Motor skončil asi 30 metrov od auta. Obete museli z neho vystrihovať. Hugo zomrel na mieste nehody, 22-ročný Bratislavčan, ktorý údajne šoféroval, podľahol zraneniam v nemocnici na Kramároch.

"Náhodný vodič dnes nadránom krátko po tretej hodine nahlásil tragickú dopravnú nehodu na Hodonínskej ulici v bratislavskom Lamači, kde z doposiaľ nezistených príčin havarovala Honda Accord s českým evidenčným číslom," spresnila bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová.

Ako topky.sk zistili, sestra obete Wanda Hrycová je momentálne v Miláne. Zdrvený otec Andy Hryc kvôli identifikácii tela odcestoval z Prahy.

Už mu nepomôžu

Keď sa Wanda dozvedela, že jej brat má rakovinu, založila občianske združenie. Prvou aktivitou združenia Nebojtesa bol kalendár s aktami Viktora Horjána. Takto chcela Wanda prelomiť tabu o rakovine semenníkov a pomôcť aj svojmu bratovi. Hugova tragická smrť však prišla len dva týždne po krste kalendára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu