Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Strieľal na policajtov, dvakrát ho zasiahli do brucha!

TRNAVA - Policajti dnes pri zákroku v obci pri Galante postrelili do brucha muža, ktorý údajne predtým vystrelil na zasahujúcich policajtov z plynovej pištole.

Zraneného muža previezli do nemocnice. Informovala o tom policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Údajný útočník sa podľa hovorkyne vyhrážal, že zabije svoju matku, ktorá políciu privolala.

"Pri zákroku 53-ročný muž dvakrát vystrelil na policajtov pohotovostného policajného útvaru. Pri odvrátení jeho útoku ho policajti zasiahli dvomi ranami do brucha," poznamenala Kredatusová. Pri zákroku muž zasiahol výstrelom z plynovej pištole aj jedného z policajtov.

Ten však podľa Kredatusovej nebol zranený. Policajti vykonali v dome v obci Vinohrady nad Váhom domovú prehliadku na základe trestného oznámenia matky. "Muž, ktorý sa nachádzal doma, nereagoval na výzvy polície, preto musela polícia do domu vniknúť," dodala Kredatusová, podľa ktorej u podozrivého už v minulosti zaistili nelegálne držané zbrane a náboje.

Tento týždeň bol počas služby postrelený aj príslušník Zboru väzenskej a justičnej stráže na Krajskom súde v Banskej Bystrici. Toho údajne postrelil do stehna v pondelok jeho kolega, ktorý prebral zbraň od jedného z účastníkov konania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu