Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

AKTUALIZOVANÉ Policajti zastrelili 16-ročného spolujazdca, po vodičovi pátrajú

BRATISLAVA - Po streľbe polície zomrel včera 16-ročný mladík z Jelky. Ako spolujazdec sedel v aute, ktoré chceli zastaviť muži zákona. Po vodičovi stále pátrajú.

Policajti sa snažili zastaviť vozidlo Ford Fiesta, ktoré jazdilo bez značiek pred 14.00 hod. v obci Veľký Biel. Na opakované výzvy polície vodič nereagoval. "Svojou bezohľadnou jazdou ohrozoval nielen hliadku polície, ale i ďalších účastníkov cestnej premávky, ktorých vytláčal z vozovky," informovala polícia.

Policajti potom niekoľkokrát varovne vystrelili do vzduchu, ani to vodiča neprinútilo zastaviť. Muži zákona začali strieľať po aute, pričom zasiahli obe zadné pneumatiky a zadnú časť auta. Jeden z výstrelov zasiahol 16-ročného spolujazdca z Jelky, ktorý následkom zranení podľahol.

Vodič z odstaveného vozidla v Jelke ušiel, policajti po ňom pátrajú. Ide o 25-ročného muža, ktorý bol v minulosti 13-krát trestne stíhaný za majetkovú trestnú činnosť. Zastreleného dvakrát trestne stíhali. Hľadaný Ján Sípos z Jelky je 160-170 cm vysoký Róm, s nakrátko ostrihanými čiernymi vlasmi. Oblečenú mal modro-žltú bundu a šedé nohavice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu