Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Počet obetí nehody autobusu v Chorvátsku je 14

Havária autobusu v Chorvátsku. Zobraziť galériu (5)
Havária autobusu v Chorvátsku.

ZÁHREB - Počet obetí nehody autobusu v Chorvátsku je 14. Potvrdili to v redakcii chorvátskeho denníka Jutarnji list.

Ten, rovnako ako aj ostatné médiá informovali o počte 15 obetí. Chyba podľa redakcie vznikla pri komunikácii s redaktorom, ktorý sa nachádza na mieste nešťastia. Traja cestujúci, ktorých previezli do Záhrebu sú aj naďalej v kritickom stave.

Tragická nehoda autobusu sa stala dnes pred šiestou ráno na diaľnici Záhreb - Split medzi mestami Gospič a Lovinac. Podľa informácii chorvátskeho denníka Slobodná Dalmácia, k nehode došlo, keď autobus pri veľkej rýchlosti vyšiel z cesty.

Autobus prerazil ochranné kovové zábradlie a narazil priamo do betónovej konštrukcie nadjazdu Mogorič. Po náraze, podľa chorvátskych médií, z autobusu zostala iba hromada železa.

Do všeobecnej nemocnice v Chorvátskom Gospići bolo dnes ráno prijatých 22 zranených. Informovala o tom riaditeľka nemocnice Marija Vrkljan-Ilijevski dvoch pacientov sa po príchode do nemocnice nepodarilo resuscitovať a jedna osoba na následky zranení hlavy zomrela neskôr.

Troch cestujúcich, ktorí boli v kritickom stave, po nevyhnutnej operácii previezli do záhrebskej nemocnice Dubrava. Riaditeľka nemocnice nevylúčila, že môže dôjsť ku komplikáciám aj medzi ďalšími zranenými, lebo ide o ťažké zlomeniny rebier alebo zranenia pľúc.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu