Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najdrahší byt na Slovensku sa už stavia: Stojí 115 miliónov!

Kupec sa už našiel, byt je rezervovaný. Zobraziť galériu (4)
Kupec sa už našiel, byt je rezervovaný.

STARÉ MESTO - To je luxus! Na trhu sa objavil byt, ktorý svojou cenou presahuje aj najvyššiu výhru, ktorá kedy padla v hre Loto, čo je 102,2 milióna Sk (3,15 milióna €). Penthouse - strešný apartmán - sa nachádza v budúcej štvrti Eurovea, má 511 m2 a stojí 115 miliónov Sk (3,54 milióna €). Kupec sa už našiel, byt je rezervovaný.

Zaujímavé je, že za túto sumu by sa v Petržalke dalo kúpil takmer 33 trojizbových bytov v hodnote 3,5 milióna Sk (108-tisíc €). Nový Čas zisťoval, čo najdrahší byt na Slovensku ponúka a ako vyzerá.

Bezpečnosť či súkromie
Byt, ktorý má dve obývačky, tri spálne, tri kúpeľne (301,9 m2) a tri terasy (210 m2) je 24 hodín pod kontrolou bezpečnostnej služby. Vchod je monitorovaný bezpečnostnou kamerou a videotelefónom. Tým sa dá ovládať vstup do hlavnej haly komplexu priamo z bytu.
 
Najdrahší byt na Slovensku
Zobraziť galériu (4)
Príjemná lokalita
Megabyt za 115 miliónov Sk sa nachádza v luxusnej štvrti Eurovea v blízkosti historického centra a Dunaja. Len na skok odtiaľto budú park, Národné divadlo či najväčšie nákupné mólo.
Najdrahší byt na Slovensku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)
Čo je za tú cenu vnútri?
Klimatizácia, drevené podlahy alebo koberce v izbách. V kuchyni, na chodbe a v kúpeľniach sú kamenné vápencové podlahy. V kúpeľni je LCD, stmavovaná stena a výbava na mieru. Kuchyňa má vstavané spotrebiče.
Najdrahší byt na Slovensku
Zobraziť galériu (4)
Výhľad na nezaplatenie
Z okien či terás bude panoramatický výhľad na celú Bratislavu. Bežný letmý pohľad zahrnie Bratislavský hrad, bratislavské mosty, Dunaj či Petržalku. Z druhej strany Národné divadlo, možno aj Slovnaft a Slavín.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu