Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Areál v Sobranciach: Prvé kúpalisko od východných hraníc

Dvojičky Miriam a Martina (15) zo Sobraniec sa na kúpalisku cítia ako ryby vo vode. Chýba im len muzika. Zobraziť galériu (3)
Dvojičky Miriam a Martina (15) zo Sobraniec sa na kúpalisku cítia ako ryby vo vode. Chýba im len muzika. (Zdroj: Nový Čas)

SOBRANCE - Napriek tomu, že mestské kúpalisko v Sobranciach leží blízko ukrajinských hraníc, navštevujú ho najmä miestni obyvatelia a dovolenkári. Zahráte si tu plážový volejbal i tenis. Najmenší sa môžu vyšantiť v detskom bazéniku a na ihrisku plnom hojdačiek.

Vstupné na kúpalisko, ktoré nájdete ako prvé od slovensko- ukrajinských hraníc, je 40 korún za dospelého a po tretej hodine zaplatíte iba 30 Sk. Malé deti majú vstup zdarma. Nájdete tu plavecký bazén i bazén pre neplavcov. Priamo v areáli síce nie je ubytovacie zariadenie, no v meste máte niekoľko možností. Priamo v areáli sa dá najesť za ľudové ceny. Vyprážaný syr stojí 45 Sk, hranolčeky 15 Sk a za hamburger dáte 30 Sk.

„Je tu príjemne, voda je vždy čistá. Ceny sú prijateľné. Jediné, čo trošku chýba, je hudba. Nehrá tu totiž žiadna,“ svorne tvrdia dvojčatá Miriam a Martina (15) zo Sobraniec, ktoré chodia cez prázdniny na kúpalisko takmer denne.

areál ***
šport ****
ubytovanie **
občerstvenie ****
vstupné *****


Odporúčame pre náročnejších
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu